MENIU

Mohammad Murad: „Trebuie să fim uniți! Partidul Ecologist Român va intra în Parlament cu 10% la alegerile din 2024”

Mohammad Murad, la congresul PER

Partidul Ecologist Român este determinat să intre în Parlament. Omul de afaceri Mohammad Murad a admis că România se confruntă cu multe probleme legate de condițiile de trai, însă a promis că partidul din care face parte va intra în Parlament cu 10% în 2024. 

„Trebuie să fim conștienți că cel mai mare dușman al nostru, al tuturor, pe glob, se numește sărăcie. Cum putem convinge o persoană care nu are cu ce să se încălzească sau să facă mâncare să nu mai taie pomul din curte? Cum putem vorbi de educatie ecologista când omul arunca peste tot, când e vorba de foamete? Avem în primul rând de-a face cu cele 1,3 milioane de gospodării în România care au și astăzi wc-ul în curte. (...)

Vă asigur și vă garantez că, în 2024, Partidul Ecologist Român va fi în Parlament. Și nu cu 5-6 la sută, ci cu 10 la sută. (...)

Până când vom ajunge acolo unde trebuie și ne dorim, avem un traseu greu, trebuie să fim uniți, pentru că interesele personale nu cred ca duc nicaieri.

Am ales să nu mă duc într-un alt partid, construit. Acum am ales o adevărată fundație, pentru a ridica cea mai interesantă construcție politica in România. Am ales sa ma duc unde e nevoie de mine, aici voi ramane, ca am o obligatie clara”, a declarat Muhammad Murad, sâmbătă, la  Congresul PER, de la Palatul Parlamentului.