MENIU

Model faimos, dus la spital de urgenţă, cu suspiciunea unui atac cerebral. Ce au descoperit medicii

Asistentul supermodelului Natalia Vodianova a sunat la Serviciul de Urgenta din Sankt Peterburg şi a chemat o ambulanţă, după ce a observat că zâmbetul acesteia este asimetric, un posibil semn al atacului cerebral. 

După ce a mers la conferinţa fondului de binefacere "Obnajeonye serdtsa", unde a fost speaker principal, Natalia Vodeanova a avut nevoie de intervenţia medicilor. Cel care îi este alături şi o ajută să-şi organizeze toate afacerile, Timon Afinskii, a sunat la Urgenţă şi a chemat medicii.

Acesta s-a speriat pentru că a observat că modelul are un zâmbet foarte asimetric, ceea ce l-a făcut să creadă că Natalia ar putea suferi de un atac cerebral.

Modelul a şi publicat un video pe Instagram, în care spune că se află în drum spre spital.

După cum s-a constatat mai târziu, faţă Nataliei a devenit asimetrică din cauza că această a fost recent la stomatolog şi, după presupunerea medicilor, anesteziologul i-a atins vreun nerv.

"Eu am observat să zâmbetul Nataliei este asimetric, şi după cum ştiu, această poate fi o simptoma pentru atac cerebral, aşa că am chemat medicii. Noi am uitat că înainte de asta ea a fost la stomatolog şi, se pare că atunci când i s-a făcut anestezie i s-a atins vreun nerv. Până la urmă medicii au spus că totul va fi bine" a explicat Timon Afinskii.

Sursa: perfecte.md.

Mai multe articole despre:
atac cerebral manechin Natalia Vodianova