MENIU

Mobilizare impresionantă de forțe în zona Pasajului Unirii din Capitală: 12 echipaje de la Ambulanță, pompieri și poliție la fața locului! Trafic oprit

Autocar plin cu turiști greci, STRIVIT la intrarea în Pasajul Unirii, din Capitală

Intervenție de amploare în Capitală, în zona Pasajului Unirii, acolo unde un autocar plin cu turiști greci a fost strivit de un limitator de viteză care s-a prăbușit peste plafonul acestuia. 12 ambulanțe de la SMURD și Seviciul de Ambulanță București acționează în zonă, dar și mai multe echipaje de poliție și pompieri. Patru persoane au rămas încarcerate, două fiind inconștiente, iatr două conștiente, potrivit declarației făcute pentru Realitatea PLUS de purtătorul de cuvânt ISU București-Ilfov, Daniel Vasile. 

"Se intervine pentru extragere a 4 persoane aflate la mijlocul autocarului, unde plafonul e turtit din cauza pasarelei. 47 de persoane de etnie greaca se aflau in autocar (in momentul impactului - n.r.). Majoritatea tineri.

Din informatiile pe care le cunoastem, autocarul a lovit acest limitator de viteza. O parte dintre tinerii aflati in autocar au fost evacuati. 6 echipaje SMURD si 6 ale Ambulantei Bucuresti sunt prezente la caz. 

Nu putem spune ca am mai avut o interventie de o asa maniera, drept pentru care va fi o interventie de lunga durata. 

Din informatiile existente, 4 persoane sunt incarcerate - 2 sunt in stare de inconstienta, iar doua sunt constiente. Echipe de salvare se afla in interiorul autocarului si stabilizeaza persoanele ranite.

Circulatia inchisa in totalitate in Pasajul Unirii pe ambele directii de deplasare. 

Un limitator mecanic care a fost ancorat, e prins cu lanturi astfel incat sa nu mai aiba contact cu plafonul autocarului pentru ca este un corp foarte greu", a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant Buc-Ilfov, intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS.

Conducătorilor auto li se recomanda sa evite deplasarea in zona și sa folosească  următoarele rute ocolitoare:

- Splaiul Independentei - Bd Unirii- Bd Decebal -  Șos Mihai Bravu 
- Splaiul Independenței - Bd Regina Maria- Bd Mihail Kogălniceanu - Sos Viilor

Mai multe articole despre:
autocar turisti greci pasaj unirii interventie