MENIU

Mobilizare de amploare pentru susținerea lui Dacian Cioloș, în ziua alegerilor parlamentare

O manifestație de amploare se anunță pe data de 11 decembrie, ziua în care au loc alegerile parlamentare, care îl are în prim-plan pe Dacian Ciolo. Evenimentul a fost lansat pe rețeaua de socializare Facebook și a strâns peste 500 de participanți și peste 2.500 de potențiali participanți până în acest moment.

Mai exact, oamenii vor să iasă în stradă, în Piața Universității, în ziua de 11 decembrie, pentru a-l susține pe Dacian Cioloș, după ce Victor Ponta a declarat că “dacă nu se mai organizează vreun protest precum Colectiv, nu se mai pot întâmpla minuni până pe 11 decembrie”.

Totodată, cei care vor participa vor cere ca Dacian Cioloș să rămână în funcția de prim-ministru, numindu-l “singura variantă rezonabilă de premier”.

Descrierea acestui eveniment se regăsește pe pagina de Facebook „Votăm pentru Dacian Cioloș premier!”:

“Eveniment cu ocazia alegerilor parlamentare 2016. Care vor da primul ministru, omul cheie pentru viitorul României. Locul de manifestare nu este numai Piaţa Universităţii din Bucureşti, ci mai ales urna de vot. Îl promovăm până atunci pe premierul Dacian Cioloş - să înţeleagă partidele că e singura variantă rezonabilă. Un citat de pe facebook:

<< 

dupa ce terminam de laudat discursul lui Dacian Ciolos, care merita sa fie pe prima pagina azi, ca ne-a uns pe suflet, as zice sa ne concentram in lunile urmatoare pe ideea asta de mai jos, si sa incercam sa producem minunea din Decembrie... altfel, anul asta "altfel" o sa ramana doar un regret ca s-ar fi putut altfel, dar noi am stat si am zeflemit ... uite, derbedeul asta o spune clar, le e frica doar de forta strazii...

Ponta: „Dacă nu se mai organizează vreun [meeting de tip] Colectiv, nu se mai pot întâmpla minuni până pe 11 decembrie” ... cu referire la victoria PSD in alegeri

>> 

(Catalin Lascu)

... mai sunt numai două luni!

Fără să fim fani ai lui CTP, trebuie să-i recunoaştem perspicacitatea

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/c-t-popescu-nu-ne-dau-afara-din-casa-oamenii-de-bun-simt-ca-domnul-ciolos-567547

, cu amendamentul că pe (mai) mulţi s-ar putea să ne dea afară din casă oamenii de bun simţ ca premierul şi Ministrul Sănătăţii.

Dacian Cioloş: punct de rePatriot, criteriu de vot. Votăm partidul care îl susține ca premier pe dl Cioloș. Convingător, fără condiții. Dacă e să pună cineva condiţii acela e dl Cioloş (partidelor). Va fi primul vot pozitiv... mai avem o treaptă (două luni) până la el.

Daţi mai departe, promovaţi, informaţi corect”.

Mai multe articole despre:
protest manifestaţie Dacian Cioloş Facebook