MENIU

Moarte îngrozitoare pentru un marinar român: Ofițerul a fost decapitat într-un port din China - Cum a avut loc incidentul terifiant

Moarte îngrozitoare pentru un marinar român: Ofițerul a fost decapitat în China/Portul Qingdao Foto: Profi Media

Incident terifiant în China. Un ofițer român a fost decapitat pe o navă staționată în portul Qingdao. Autoritățile chineze, alături de experți maritimi, au deschis o investigație în acest caz.

 

Sindicatul Liber al Navigatorilor (SLN) a transmis, luni seară, că un ofițer român a murit decapitat într-un incident cumplit petrecut în portul Qingdao, China. Autorităţile din China fac cercetări, iar familia marinarului ar trebui să primească un raport final despre eveniment, a mai precizat SLN.

Potrivit rapoartelor preliminare, citate de Ocean Mariner, marinarul român ar fi fost decapitat de frânghiile care s-au încurcat unele cu altele, pe o navă staționată acum în Portul Qingdao.

Tânărul român lucra ca ofițer 3 pe un petrolier, potrivit stiridiaspora.ro.

Pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieții unui ofițer român. NBP se afla la manevra pupa între doua parâme încurcate care s-au întins în forță lovindu-i casca și capul acestuia. Lovitura a fost așa de puternică încât capul fost desprins de corp, decesul survenind pe loc, a transmis SLN.
„Autoritatile din China și compania fac investigații în privința acestui tragic accident. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat și cine se face vinovat (dacă sunt vinovați).
Ministerul Afacerilor Externe și Autoritatea Navală Română sunt informați cu privire la acest accident.
Sincere condoleanțe familiei !
Dumnezeu să îl odihnească în pace !”, a mai transmis SLN într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.