MENIU

Moarte cumplită pentru un român de 23 de ani. Ionuț s-a sufocat într-un container în ziua de Paște

Sfârșitul tragic al unui tânăr român în vârstă de 23 de ani, Ionuț Antonie, care își spunea Jony, a adus durere și tristețe în familia sa. Ionuț și-a pierdut viața în Italia, sufocat într-un container plin cu haine, în timp ce încerca să ia niște obiecte dintr-o pubelă folosită pentru colectarea hainelor uzate în zona ecologică Canonica d\"Adda.

Ionuț lucra în Italia

Potrivit relatărilor făcute de ecodibergamo.it, Ionuț era în Italia de cinci ani și lucra ocazional ca zidar, împreună cu un prieten român cu care și împărțea o locuință. Visul său era să își construiască o casă proprie, dar destinul i-a pregătit un final tragic și prematur.

Cumnatul lui Ionuț, Gabriel Bârzava, a vorbit cu durere despre ultimele momente petrecute alături de tânărul în vârstă de 23 de ani. Potrivit acestuia, Paștele a fost sărbătorit într-o atmosferă de bucurie și distracție în grădina familiei, iar Ionuț părea că are întreaga viață înainte. Într-o întorsătură tragică a sorții, tânărul și-a găsit sfârșitul într-un mod absurd, pierzându-și viața într-un incident.

„Duminică am sărbătorit Paștele cu toții în grădină. A fost o zi de sărbătoare și de distracție. Apoi, seara, nu știu ce i-a venit în minte. Avea doar 23 de ani și avea o viață întreagă în față: visa să aibă o casă a lui și în schimb a murit într-un mod absurd"., a povestit cumnatul său, Gabriel Bârzava.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că Ionuț a încercat să fure haine din container, dar a rămas blocat și s-a sufocat. Cu toate eforturile depuse pentru a-l elibera, tânărul a pierdut lupta pentru viață, lăsând în urmă o întreagă familie îndurerată.

Tânărul va fi repatriat în România

Familia lui Ionuț va aduce trupul neînsuflețit înapoi în România, la Târgu Jiu, pentru a-i oferi un ultim omagiu și a-l îngropa în țara natală.

Tragedia lui Ionuț se alătură altor povestiri de suferință din diaspora românească.

„La început am locuit cu toții la fermă, apoi ne-am mutat într-o casă aici. El visa să aibă în curând o casă a lui. Până acum cinci luni, făcea uneori prostia asta de a umbla să fure lucruri mărunte: în orice caz, nu avusese niciodată vreo plângere. Și apoi s-a oprit. Noaptea trecută, însă, cine știe ce i-a venit în minte. Pentru înmormântarea lui îl vom duce înapoi în România, la Târgu Jiu. Am fost informați de tragedie de către poliție"., a mai spus cumnatul său, scrie observatornews.ro.