MENIU

Moarte cumplită a unui tânăr după ce a intrat cu mașina într-un șanț

accident rutier

Un tânăr de 21 de ani, din Galaţi, și-a găsit sfârșitul după ce a intrat cu autoturismul într-un şanţ betonat din localitatea Haret din județul Vrancea, marți dimineață. 

 

Tânărul a murit pe Drumul Județean 204 E a căzut de la o înălţime de patru metri, în timp ce cobora din autovehicul, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

Accidentul a fost observat de o femeie din localitatea Haret, de lângă orașul Mărășești. Ea a văzut autoturismul în afara părţii carosabile, iar în şanţ, lângă maşină, un bărbat posibil decedat.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificat conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi, stabilindu-se faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, după care a intrat în coliziune cu şanţ betonat. În urma impactului, conducătorul auto a coborât de la volan prin partea stângă, fiind găsit decedat în şanţul betonat, la o diferenţă de nivel de patru metri”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Cercetările continuă pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. 

Mai multe articole despre:
accident rutier vrancea accident mortal