MENIU

Mitică Dragomir, previziuni despre alegerile prezidențiale: "Partenerul nostru strategic are nevoie în fruntea țării de un militar"

Mitica Dragomir

Mitică Dragomir a vorbit la Realitatea PLUS despre alegerile prezidențiale ce vor avea loc în țara noastră în 2024 și a făcut câteva predicții.

Oracolul din Bălcești, previziuni în direct la Realitatea PLUS. Dumitru Dragomir a vorbit în exclusivitate despre cine ar putea să îi ia locul lui Iohannis la Cotroceni. Omul de afaceri spune că Marcel Ciolacu, George Simion sau Eduard Hellving, au toate șansele să câștige alegerile prezidențiale. 


"Părerea mea este că nu poate să se ducă decât populismul, populismul înseamnă Simion. Simion asta a jucat foarte bine dacă mai știe să se stăpânească pe onoarea mea dacă nu iese președinte. E un tip isteț, Ponta, fie vorbim între noi, ar trebui să vină ca om politic, dar nu poate acum. Cred că își dă seama și el că încă este compromis politic, dar nu este băiat prost, să ne înțelegem de la început.

Cred că cu Hellvig a fost o înțelegere ca să vină să concureze pentru prezidențiale și a ieșit prea devreme și văd că e băiat deștept, nu intră în cursă, nu zice nimic. S-ar putea chiar să nu concureze pentru funcția de președinte.

Eu spun că partenerul nostru strategic are nevoie în fruntea țării de un militar, adică de Nicolae Ciuca", a comentat Mitică Dragomir.

Mai multe articole despre:
Mitica Dragomir