MENIU

Mitică Dragomir a făcut lista celor mai buni conducători ai României, de-a lungul timpului: Dacă mă apuc să-l spun acum pe Ceaușescu...

Mitica Dragomir

Mitică Dragomir, invitat la Realitatea PLUS, a făcut o scurtă listă a celor mai buni politicieni și conducători pe care România i-a avut de-a lungul timpului.

Mitică Dragomir a vorbit la Realitatea PLUS despre actuala situație politică din țară dar și din lume, despre criza energetică și criza de politicieni români cu influență.

"Eu sunt în criză de 77 de ani, așa că la mine vin crizele...să nu ziceți criză psihică, sunt într-o criză de-asta că în permanentă de când m-am născut în țară asta a lipsit câte ceva. Nu am avut conducători în afară de 2-3...dacă mă apuc acum să-l spun pe Ceaușescu, iarăși mă înjură tinerii care nu l-ai apucat.

O țară tristă înglobată în datorii și o muncă de-asta fără spor. Și pe timpul comuniștilor, și acum pe timpul capitaliștilor a fost o pătură mică, subțire de oameni care au reușit, pe timpul comuniștilor reușeau cei care erau cu partidul și se agățau de o funcție bună, dar trebuia să muncești acolo, acolo era o selecție de cadre.

Acum, în afară de 2-3 din țară, majoritatea milionarilor, miliardarilor au fost condamnați. 

Am fost membru PCR și am fost membru că m-au făcut și pe mine, mai târziu, m-am zbătut că să fiu membru de partid. 

Politicienii de astăzi nu au sânge în instalație. Latră dar nu muscă mai niciodată. Au o poziție a ghiocelului când se duc la Bruxelles, mai sunt 2-3 vocali pe care nu-i bagă nimeni în seama pentru că sunt atacați de aici din țară imediat. Am avut oameni deștepți în politică românească din ultimii 30 de ani: Păunescu, Vadim, Năstase, Crin Antonescu, au fost niște politicieni absolut fulminanți", a declarat Mitică Dragomir.