MENIU

MISTERUL urmelor de pe cerul României: SCENARIILE lansate - de ce se tem internauții

Urme cer/ Captură video Tik Tok Răzvan Andrei

Un fenomen bizar apărut pe cerul României a alertat oamenii. Zeci de imagini cu misterioasele urme, similare cu cele lăsate de avioane, au fost postate pe rețelele de socializare. Odată cu apariția acestui fenomen, au fost lansate mai multe scenarii.

Fenomenul nu a fost încă explicat de specialiști, însă mai multe teorii ale conspirației au început să circule în spațiul online.

"Eu nu am mai văzut atât de multe avioane trecând spre București. Ia priviți, sunt numai urme de avioane. În toate direcțiile, toate duc spre București", a spus Răzvan Andrei.

Teoriile conspirației legate de acest fenomen nu sunt deloc noi. Chemtrails, așa cum este cunoscut, și-a primit denumirea încă din 1996 în SUA. Cea mai extremă ipoteză este aceea în care unii oameni cred că dârele reprezintă răspândirea unor chimicale în atmosferă care afectează starea de sănătate.




Zeci de oameni au postat poze pe rețelele de socializare, iar unii dintre ei s-au plâns chiar că s-au confruntat cu dureri de cap, senzații de oboseală sau confuzie. 

Mai multe articole despre:
urme urme cer urme avion mister urme cer scenarii