MENIU

Misterul PĂPUŞII care îmbătrâneşte. A stat 11 ani în pod, ascunsă. Când a fost scoasă, ŞOC!

Misterul PĂPUŞII care îmbătrâneşte. A stat 11 ani în pod, ascunsă. Când a fost scoasă, ŞOC!
Misterul PĂPUŞII care îmbătrâneşte. A stat 11 ani în pod, ascunsă. Când a fost scoasă, ŞOC!

Unii experți în ocultism susțin că demonii pot poseda totul, pe noi și în special lucrurile din imediata noastră apropiere. Nu puține sunt legendele cu păpuși posedate care clipesc, vorbesc sau își mută locul în casă, fără ca cineva să le fi atins.

Cotidianul Daily Express a publicat povestea macabră a unei păpuși care a îmbătrânit asemeni unui om. O familie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a cumpărat o păpușă fiicei, cu ocazia Crăciunului.

Odată cu trecerea timpului, copilul a încetat să se mai joace cu păpușa, dar a păstrat-o ca amintire dragă a copilăriei. Părinții fetei au decis să depoziteze jucăria într-o cutie în podul casei, unde stat timp de 11 ani. O curățenie banală a stârnit panica. Păpușa a fost găsită îmbătrânită la propriu, cu riduri din plastic ce păreau să o transforme într-o mumie, scrie efemeride.ro.

Îngroziți, cei doi soți au decis să o arunce. A fost luată de un vecin al familiei, care ar fi vândut-o ulterior ca material de cercetare pentru expertul în paranormal Jim Eaton, acesta precizând că jucăria a fost posedată de un spirit demoniac al casei.

Păpușa a ajuns în cele din urmă inspirație pentru filmul de groază ”Ghosts Caught On Film 2”, motiv pentru care cei mai mulți internauți au comentat că povestea familiei, care ar fi trăit cu o păpușă posedată și bătrână în pod, a fost doar o strategie pentru a promova pelicula.

Pe de altă parte, identitatea familiei nu a putut fi niciodată descoperită, în ciuda investigațiilor făcute de jurnaliști. Nu există declarații sau alte dovezi decât niște fotografii și susținerea poveștii de către Jim Eaton, despre care se spune că ar deține păpușa.

PROMOTIE LA eMAG! OFERTELE POT FI CONSULTATE AICI!!!