MENIU

Misterul mașinii scufundate în Dunăre la Brăila. Dezvăluire șocantă

Mașina scufundată în Dunăre la Brăila ar aparține unui bărbat care a încercat să se sinucidă, numai pentru a renunța în ultimul moment la acest gest, relatează site-ul debraila.ro.

In dupa-amiaza zilei de 8 martie, in jurul orei 14:30, un barbat din Brăila, aflat pe un ponton, anunta la 112 ca o masina se scufunda in Dunare, in zona fostei uzine „Laminorul”. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” si politistii de la Transporturi au intrat imediat in alerta, insa, timp de aproape 24 ore, au existat doar spusele martorului si o roata de rezerva, gasita la mal.

A doua zi, scafandrii au dat de masina, aflata la o adancime de 6 metri si la aproximativ 25 de metri de mal: un Volkswagen Golf cu numere „rosii” (provizorii).

Doar hayonul masinii era deschis, ceea ce a dat si explicatia pentru roata de rezerva de la mal. La bord nu a fost gasit niciun cadavru, cum se previziona intr-una dintre variantele luate in calcul de anchetatori.

La 15:15, autoturismul era pe mal, cercetat de politisti. Pe unul dintre geamurile de la usile din spate, acoperite cu folie, se afla inscriptionat cu autocolant numele „Beatrice”.

Ulterior, scrie debraila.ro, s-a afșat că soferul ar fi vrut sa-si puna capat zilelor, insa, cand masina a ajuns in apele Dunarii, s-a razgandit si a iesit din masina prin hayon. Acum, braileanul de 31 de ani se afla internat la un spital de psihiatrie din Bucuresti.

Mai multe articole despre:
Dunăre maşină Brăila