MENIU

MISTER în jurul morții Simonei Săndulescu: mărturiile cutremurătoare ale prietenilor artistei care și-a găsit sfârșitul în Lacul Morii

Simona Săndulescu/ Foto: Facebook

Este mister în jurul morții artistei din Capitală care a fost găsită moartă în Lacul Morii. Femeia, instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune, și-a pus capăt zilelor și a lăsat un mesaj de adio pe o rețea socială. Cu doar câteva zile înainte să se sinucidă, artista și-a sărbătorit ziua de naștere alături de zeci de prieteni și părea fericită, iar în ziua în care a comis gestul extrem avea programare la coafor. 

Moartea tragică a Simonei Săndulescu, artist liric și intrumentist la orgă, i-a șocat pe apropiații aceștia. Nimeni nu ar fi știut cu ce probleme se confruntă femeia. Chinurile unei iubiri neîmpărtășite, dureri mai vechi sau nemulțumiri legate de carieră, toate sunt acum vehiculate ca motive ale tragediei. În urmă cu câteva zile, Simona împlinise 43 de ani, iar la petrecere a fost însă înconjurată de zeci de prieteni și colegi.

Simona Săndulescu a postat mesajul de adio pe Facebook, chiar în timp ce se afla pe malul Lacului Morii din Bucureşti.

"Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine... Vă rog să mă iertați! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite".



La scurt timp, câțiva apropiați au încercat să ia legătura cu ea. Au sunat-o încontinuu, dar telefonul ei rămăsese abandonat pe mal, astfel că au alertat autoritățile. Femeia nu a mai putut fi însă salvată.

Femeia căreia Simona îi lăsase ultimul mesaj, cea menționată pe pagina de socializare, susține însă că nu erau apropiate și nu știe ce ar fi împins-o la gestul extrem. Cu toate acestea, din mesajul artistei părea că ar fi prietene și o ruga pe aceasta să îi spună unui bărbat că l-a iubit în taină.

Drama artistei i-a marcat pe unii apropiați ai acesteia. Un medic de familie, prieten al acesteia, ar fi scris pe pagina sa de facebook că Simona nu a avut parte doar de clipe fericite. Divorțase în trecut, iar despărțirea i-ar fi provocat traume mari și ar fi urmat multe ședinte de psihoterapie.

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. Artista a susținut sute de recitaluri, iar din 2010 era doctor în muzică.