MENIU

Miss Brazilia a murit la numai 27 de ani după o operație banală. Ce i-a adus sfârșitul - Detaliile sunt tulburătoare

Miss Brazilia 2018 a murit la numai 27 de ani - Ce i-a adus sfârșitul

Regina frumuseții din Brazilia a murit la numai 27 de ani din cauza unei banale operații. 

Miss Brazilia 2018 - Gleycy Correia a murit după ce a fost supusă unei operații de îndepărtare a amigdalelor, considerată o intervenție chirurgicală banală. Din păcate, operația, făcută într-o clinică privată, a fost urmată de complicații. Sângerarea masivă și un atac de cord i-au adus sfârșitul frumoasei brazilience.

Gleycy Correia, originară din sud-estul Braziliei, a suferit de hemoragie după operația de înlăturare a amigdalelor de la sfârșitul lunii martie. 

Potrivit preotului familiei, la cinci zile de la operație, pe 4 aprilie s-a declanșat hemoragia, scrie Daily Mail. Tot atunci a avut un atac de cord și a rămas în comă timp de două luni. Ulterior a survenit decesul.

Un pastor care cunoștea familia susține că este vorba de un malpraxis în cazul decesului fostei regine a frumuseții din Brazilia.

Tânăra de 27 de ani a murit luni și a fost înmormântată marți.

Gleycy Correia a început să lucreze când avea doar opt ani, vârstă la care lucra ca manichiuristă la un salon de înfrumusețare.

După ce a câștigat titlul de Miss Brazilia și-a deschis o afacere în domeniul terapiei cu laser și machiaj permanent, unde clienților li se oferă tatuaje cosmetice pentru a crea aspectul machiajului.