MENIU

Copilul de 10 ani, căutat cu elicopterul, a fost găsit pe câmp. Micuțul susține că s-a rătăcit

Copil

Băiatul în vârstă de 10 ani, care a dispărut de acasă de încă de ieri, a fost găsit joi, pe un câmp din apropierea localităţii Daia. Micuțul a fost căutat cu elicopterul, dar și cu câinii de urmă.

Băieţelul de 10 ani, din Uzunu, care a fost dat dispărut de familie încă de ieri după amiază, a fost găsit, astăzi, în jurul orei 11.30, pe un câmp din apropierea localităţii Daia. 
 
În sprijinul echipelor de poliţişti, jandarmi, poliţişti şi poliţişti de frontieră a venit şi un elicopter SMURD, care a participat la acţiunile de căutare.. 
 
Din fericire, copilul nu a fost victima vreunei infracţiuni, dar din ceea ce a spus oamenilor legii, s-ar fi rătăcit pe câmp, şi a mers kilometri întregi, până în zona Daia.

Membrii familiei copilului în vârstă de 10 ani au sunat miercuri seara la numărul de urgență 112 și au sesizat faptul că baiatul a plecat de acasă în jurul prânzului și nu mai știu nimic de el. 

În urma verificărilor, oamenii legii au constat că părinții sunt despărțiți, iar băiatul locuia cu mama sa, într-o localitate din județul Ilfov. Tatăl locuiește în județul Telorman. 

Căutările s-au desfășurat atât din elicopter, cât și cu câinii de urmă.