MENIU

Miron Mitrea, despre începerea școlii din toamnă: Soluția propusă de Klaus Iohannis este logică

Miron Mitrea

Miron Mitrea a vorbit in cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea PLUS despre planul pe care l-a propus Klaus Iohannis pentru inceperea cursurilor din toamna.

Miron Mitrea este de parere ca scoala trebuie sa inceapa din toamna iar planul propus de Klaus Iohannis este unul logic:

"Este o chestiune care trebuie abordata cu toata seriozitatea. Pandemia la nivel mondial si epidemia in Romania nu sunt chestiuni care se vor finaliza in urmatoarele luni. Trebuie sa ne obisnuim sa traim cu ea, inclusiv cu scoala in aceste conditii. Nu putem sa punem 2 ani de zile sa punem scoala in paranteze. Facem o generatie de idioti, trebuie sa acceptam ca existand riscuri, scoala trebuie sa inceapa.

Vreau sa fac apel la politicieni sa nu mai fie politicianisti pe subiectul scolilor. Daca au solutii mai bune, sa le propuna, indiferent cine sunt politicienii. 

SOlutia propuna de Klaus Iohannis cu trei zone are logica. Ce ne facem ca cei care trebuie sa dea cifre sunt aceste DSP-uri. Eu cred ca trebuie sa faca Guvernul o reforma a acestor DSP-uri si sa trimita acasa toti verisorii si toate rudele de acolo, macar un an de zile pana scapam de chestia asta. 

Planul prezentat de Klaus Iohannis pare logic dar el e primul care trebuie sa ia Guvernul de sus si sa-l puna sa faca ordine in aceste DSP-uri", a declarat Miron Mitrea.

 

Mai multe articole despre: