MENIU

Mirele care a bătut un ospătar este POLIŢIST

Un tânăr elev, care lucra ca ospătar pentru a câştiga un ban în plus, a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt chiar de ginere. Incidentul a avut loc în Motru, Gorj. Potrivit presei locale, mirele este chiar poliţist.

La nuntă, naşul a fost chiar edilul din Motru, Gigel Jianu. La nuntă, ginerele și-a ieșit din fire pentru că fiul său minor a fost ținut la ușă și nu și-a văzut pe tatăl dansând, scrie gorj-domino.ro.

Ginerele a tăbărât cu pumnii pe un ospătar în vârstă de doar 18 ani, pe care l-a umplut de sânge. I-a aplicat ospătarului doi pumni în față, deși victima era doar un adolescent.

Tiberiu Udroiu, elev de zece la un cunoscut liceu din municipiu, a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală, acesta fiind în prezent internat la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu.

Ion Murgilași, mirele agresor, este angajat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Dosarul penal s-a întocmit, deocamdată, fără plângerea prealabilă a victimei, tânărul ospătar luat în pumni de către mirele enervat pentru o ușă fiind internat de duminică dimineața la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu, locul unde a suferit deja o intervenție chirurgicală la nas.

Plângerea va fi făcută, potrivit tatălui băiatului, imediat ce fiul său, Tiberiu Udroiu, va fi externat din unitatea medicală, familia având deja un avocat.