MENIU

Mircea Negulescu, declarații după eliberarea lui Cristian Rizea: "Dezvăluirile sale nu au cum să rămână fără un impact juridic major - O să cutremure lumea politică din România"

Mircea Negulescu

Fostul procuror Mircea Negulescu a făcut declarații în direct la Realitatea PLUS după eliberarea lui Cristian Rizea în Republica Moldova.

Mircea Negulescu este de părere că dezvăluirile făcute de Cristian Rizea nu vor rămâne fără efecte deoarece zguduie lumea politică și sistemul mafiot din România.


"Mă bucur că doamna Anca Alexandrescu a reușit să pună în evidență toată mafia și corupția care e și în România și în Republica Moldova. Mă bucur că președintele actual al Republicii Moldova a reușit să pună lucrurile într-o legalitate și o normalitate.


Sunt convins că dezvăluirile pe care o să le facă Cristian Rizea în continuare vor fi determinante pentru un stat democratic și în România și în Republica Moldova și pentru toți românii care vor să afle adevărul.


Cu siguranță dezvăluirile domnului Rizea nu au cum să rămână fără un impact juridic major pentru că este evident că ceea ce dansul a dezvăluit până acum a fost acoperit de probe și a pus în evidență corupția. Este foarte important, nu mă interesează ce a făcut domnul Rizea înainte, important e că ales calea adevărului și dreptății și face niște dezvăluiri care o să cutremure lumea politică din România, sistemul mafiot din România și asta e foarte, foarte important din punctul meu de vedere", a declarat Negulescu.