MENIU

Mircea Badea explică de ce i-a cerut lui Adrian Sârbu să-l ia la Pro TV

<p>Mircea Badea</p>

Realizatorul TV Mircea Badea a încercat, în anii 90, să ajungă, alături de Teo Trandafir, la Pro TV. Boss-ul de atunci al staţiei din Pache Protopopescu nu a dorit însă să se vadă cu cei doi, care pe atunci lucrau la Tele 7 ABC.

Ulterior, Badea şi Teo s-au angajat la Pro TV, la începutul anilor 2000, dar după o aventură la Antena 1, unde au realizat matinalul.

Mircea Badea a povestit situaţia pe blogul său.

"Eram la Tele 7 și muream de foame. La o perioadă după acest episod, în care s-a pus problema să mergem la Pro TV, poate după un an, am ajuns la Antena 1. Aici, am făcut matinalul de dimineață, cu care i-am bătut pe ăia de la Pro TV. I-am crăcănat. Dimineața devreme cu Teo și Mircea se numea. I-am bătut de i-am rupt. Din a doua lună de emisiune.

După ce am fost la Antena 1 mult, mult timp, i-am bătut pe ăia de la Pro TV de le-am astupat urechile, a venit timpul să facem altceva. Teo a plecat la Pro TV, eu am rămas la Antena 1 și am făcut Noaptea târziu cu mine însumi – așa se numea, Noaptea târziu cu Mircea Badea. După care am plecat și eu de la Antena 1. Am plecat la Gherla eu, la fabrica de chibrituri. După multe luni, poate un an de Gherla, m-am gândit că poate ar fi bines ă fiu pe un post de televiziune.

Pentru că Prigoană îmi tot spunea “hai, mă, la Realitatea”, “nu, că sunt director la Gherla”, m-am dus la Realitatea TV. După patru-cinci luni la Realitatea, m-a sunat Adrian Sârbu. M-a sunat, pe mine mă, Adrian Sârbu. Teo era demult la Pro TV.

M-a sunat Adrian Sârbu: “nu vrei să vii la Pro TV?”. Eu știu ce să zic? Ca să ce? N-a vrut când eram la Tele7, dar și-a dat seama ce minunat sunt. Dar eu știu de ce m-a descoperit pe mine dintr-odată Sârbu la Realitatea. Eu nici nu știam că știe că există postul. El era la Pro TV, cu americani, staff, toate alea… Realitatea era un post la Faur Poarta 4. Era ok, dar era la început.

Care era șmecheria? Era foarte simplu: eu îi dădeam niște ștachii în dinți lui Ioan Rus de dimineața până seara. Foarte simplă ecuație. Ioan Rus – Mercedes – Țiriac – Țiriac – Pro TV – Sârbu, ați înțeles. Pe principiul să-l luăm pe prostul ăla de acolo. Recte moi. Prostu a făcut această greșeală și s-a dus la Pro TV, unde și-a luat țeapă, în pofida promisiunilor inițiale. Eu m-am achitat de partea mea. Sârbu, de partea lui, niciodată", a povestit Mircea Badea, preluat de paginademedia.ro.

Mai multe articole despre:
Pro Tv Mircea Badea