MENIU

Mircea Badea a dat lovitura la pariuri. A jucat o avere şi a câştigat...

<p>Mircea Badea</p>

Mircea Badea a dat din nou lovitura la pariuri. După ce a pariat pe o luptă de MMA, vedeta a câştigat o sumă considerabilă. Mircea Badea a dat din nou lovitura la pariuri. După ce a pariat pe o luptă de MMA, vedeta Antena 3 a câştigat o sumă considerabilă.   - See more at: http://www.b365.ro/mircea-badea-a-dat-lovitura-la-pariuri-ce-suma-a-castigat_233179.html#sthash.g2v1bwKW.dpuf

"Am plecat la mare vineri, 10.07.2015, pentru ca a avut Carmen o sedinta foto. Inainte de a iesi pe autostrada am oprit sa pun pariul: 100 de milioane de lei. Meciul a avut loc duminica dimineata (astazi) la ora 7. Am castigat pariul. Cand m-am intors de la mare, in aceasta dupa amiaza, am ridicat suma depusa plus castigul, in total 150 de milioane de lei, dupa ce am platit si statului o suma consistena (am acest prost obicei). Iata si banii. E totul clar acum?", a scris Badea după ce și-a ridicat câștigul.

Badea a pariat pe confruntarea de MMA din UFC 189 dintre Chad Mendes și Rory MacDonald. Mircea Badea a pariat pe cel de-al doilea și a avut de câștigat, scrie b365.ro.

Mai multe articole despre:
pariuri Mircea Badea pariuri sportive câşiguri