MENIU

Minunile pe care le poate face un singur PAHAR CU APĂ băut dimineaţa

Minunile pe care le poate face un pahar cu apă băut dimineaţă

Un obicei japonez valoros spune să bei în fiecare dimineaţă, imediat după trezire, un pahar cu apă. Uimitor a fost însă că mai târziu cercetătorii au descoperit că acest obicei este un real tratament pentru multe boli.  

Specialistii au studiat efectele paharului cu apa pe stomacul gol si au ramas uimiti. Aproximativ 250 ml de apa reprezinta exact cantitatea de lichid de care organismul nostru are nevoie in unele momente, cum ar fi dimineata imediat dupa trezire sau pe stomacul gol inainte de masa. Daca vom creste aceasta cantitate, atunci trebuie sa ne alegem un singur moment din zi: dimineata.

Asadar rezultatele cercatarilor efectuate initial in Japonia, dar apoi preluate si de alte echipe de specialisti din intreaga lume, arata ca 1-4 pahar cu apa dimineata imediat dupa trezire asigura o vindecare/ameliorare sigura pentru afectiuni si tulburari ca: durerea de cap prin deshidratare sau pe fond vascular; astmul brosnic; obezitate; hemoroizi; previne tulburarile digestive precum diareea sau voma, dar amelioreaza totodata si simptomele in caz de diaree si voma; raceala; palpitatii; pietre la rinichi; cistita.

Citeşte mai mult pe garbo.ro.

 

Mai multe articole despre:
pahar cu apa dimineaţă minuni apa