MENIU

Minoră pe skateboard lovită de un şofer beat: copila a ajuns la spital. Poliția a întocmit dosar penal

Măsurători poliție

O fată de 17 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovită de mașina unui șofer beat care, ajuns în dreptul ei, a pierdut controlul asupra direcției, relatează realitateadeprahova.net.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 18.00. “Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din comuna Măgurele, un bărbat aflat la volanul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi acroșat o minoră care se deplasa pe partea carosabilă, pe skateboard. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, în vârstă de 58 de ani, din comună, rezultând valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la spital pentru prelevare de mostre biologice de sânge”, a anunțat IJP Prahova, în cursul zilei de marți.

Și fata, în vârstă de 17 ani, a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

 În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.