MENIU

Atrocitatea de la Vaslui, copiată la indigo. Minoră din Dâmbovița, violată de 7 tineri

Caz şocant în comuna Măneşti, din Dâmboviţa, unde o minoră de 16 ani a fost violată şi bătută crunt de şapte tineri, printre care se afla şi iubitul său. Băieţii, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, au fost audiaţi toată noaptea la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte. Ei şi-au recunoscut faptele, iar astăzi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Chinul fetei de 16 ani, aflată în plasament la Centrul "Floare de Colţ din Târgovişte", a început luni. Minora era prietenă cu un băiat din comuna dâmboviţeană Măneşti. Acesta a invitat-o la el acasă, dar a chemat acolo şi şase amici. Cu toţii ar fi violat-o şi ar fi supus-o la perversiuni sexuale, iar pentru că tânăra s-a opus, au bătut-o crunt.

Când a scăpat din mâinile agresorilor, fata le-a povestit asistenţilor sociali ce a păţit, iar aceştia au sunat imediat la poliţie. Seara trecută, suspecţii au fost duşi la audieri, unde şi-au recunoscut faptele.

Tânăra de 16 ani a fost audiată și ea în prezența unui psiholog, a unui asisten social și a unui avocat. Agresorii săi au fost examinați din punct de vedere medico-legal, iar astăzi urmează să fie prezentați Parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunile de viol şi lovire.

Cazul din Dâmboviţa seamănă izbitor cu cel de la Vaslui, de anul trecut, când şapte tineri au violat o fată de 18 ani.

Mai multe articole despre:
null