MENIU

Minodora spune de ce nu a fost de fapt la înmormântarea Denisei. Anunț cutremurător al artistei

Minodora a rabufnit dupa înmormântarea Denisei Răducu.

Minodora a fost singura artista din breasla cantaretilor de manele si muzica de petrecere care a reusit sa o vada pe Denisa Manelista in ultimele ei clipe de viata, scrie BZI.ro. Dupa inmormantarea Denisei, Minodora a fost nevoita sa faca fata unui val de reprosuri. Multi internauti i-au reprosat ca nu a fost la inmormantare si ca ar fi incercat sa isi faca reclama pe seama Denisei. "Am anuntat in mod public ca nu voi putea ajunge la Denisa la inmormantare. Am facut un drum special de la Constanta si am stat la capela la Bellu timp de vreo doua ore, am stat alaturi de familie. Asa ca nu sunt de acord cu comentariile si injuraturile pe care le-am primis aici.

Mi-a zis o doamna ca ii vine sa vomite pe mine. Eu nu sunt o persoana care sa admita lucrul asta, sunt o persoana care nu vrea sa deranjeze pe nimeni si acelasi lucru il vreau si de la oameni. Daca as fi fost un Gigi Becali, pe care eu il apreciez enorm, as fi ajutat atatia oameni. Insa nu, sunt un artist care duce un trai decent si cam atat».
Minodora i-a taxat aspru pe toti cei care au avut de spus cuvinte injurioase. «Uite, Emi Emanuel vorbeste cu "Ce aia mea... iti faci reclama cu Denisa!" Uitati-va, fratilor, cat tupeu groaznic. Bai, ce oameni, incredibil», a reactionat artista, intr-un live pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Minodora denisa manelista Denisa Raducu