MENIU

Ministrul Sănătății, vizită la victimele furtunii din vestul țării

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a vizitat, marți, victimele vijeliei de duminică seara, la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița. Acesta efectuează, în decursul zilei de luni și o vizită la Spitalul orășănesc Beclean.

La Spitalul de Urgență Județean Bistrița mai sunt internate două persoane, o bătrână în vârstă de 75 de ani și un copil în vârstă de 5 ani, nepotul bărbatului de 57 de ani, care a murit, duminică, după ce a fost lovit de un copac într-un parc bistrițean, scire Agerpres.

De asemenea, alte două persoane, o femeie şi un bărbat, sunt în continuare internate în spitalul din Beclean.

"Am stabilit că voi vizita victimele, fiind al doilea judeţ afectat după Timiş. Am stabilit împreună cu domnul preşedinte (al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud - n..r.) şi cu domnul prefect că voi veni astăzi să vizitez victimele acestei furtuni. Am văzut pagubele produse la nivelul Spitalului Judeţean, înţeleg că şi la spitalul din Beclean sunt pagube. (...) M-am asigurat de faptul că pacienţii sunt bine trataţi. Am discutat cu copilul care a fost salvat de bunic, din păcate bunicul lui a decedat. Am discutat cu copilul, care este într-o stare foarte bună, medicii m-au asigurat că mâine va fi externat. Am vorbit şi cu femeia care este internată la Terapie Intensivă. Pacienţii sunt bine, sunt bine trataţi", a declarat Bodog.

Mai multe articole despre:
spital copil vizită vijelie bătrână Bodog