MENIU

Ministrul Muncii sare în apărarea lui Florin Cîțu: Guvernul a făcut ce era necesar!

Guvernul a aprobat planul ”Anghel Saligny”. Foto: Raluca Turcan Facebook

Ministrul Muncii a transmis, vineri seară, după aprobarea programului ”Anghel Saligny”, că Guvernul a făcut ce era necesar. Raluca Turcan acuză că dezbaterile despre controversatul plan de investiții, care a aruncat coaliția în aer, au fost marcate de ”manipulări și atacuri politice”. 

Programul este necesar pentru că oamenii au nevoie de rețele de canal și gaze și de drumuri mai bine, transmite ministrul Muncii. 

”Guvernul Cîțu a făcut ceea ce era necesar și normal să facă și a adoptat Programul "Anghel Saligny" în mijlocul unei dezbateri marcate de manipulări și atacuri politice. După conflictul și toate declarațiile tăioase din aceste zile, vor rămâne concret pentru oameni rețele de canal și gaze, dar și drumuri mai bune. 
În România, infrastructura locală de bază este mult rămasă în urmă, un lucru foarte bine știut de toate partidele politice. 
Programul, așteptat de toate comunitățile locale, indiferent de culoarea politică a administrației, va fi derulat transparent și va ajuta la dezvoltarea multor localități rămase în urmă. Guvernul face, astfel, exact ce este este trecut în programul de guvernare asumat de toate partidele din Coaliție”, a scris Turcan, pe Facebook. 

Citește și: ”Programul ”Anghel Saligny”, care a aruncat în aer coaliția, explicat de ministrul Dezvoltării. În ce proiecte se vor duce 50 de miliarde de lei”