MENIU

Ministrul Comunicațiilor, băgat în corzi! Coducerea Poștei refuză să demisioneze

<p>Poşta Rom&acirc;nă</p>

Membrii Consiliului de Administraţie al CN „Poşta Română” nu vor demisiona din funcţii, a anunţat preşedintele Consiliului, Dante Stein, care a precizat că nu înţelege de ce se doreşte schimbarea conducerii, după ce ministrul Comunicaţiilor Lucian Şova a cerut, luni, demisia acesteia.

„Regret actuala dezbatere publică, cu atât mai mult cu cât domnul Lucian Şova este primul ministru al Comunicaţiilor care a făcut ceva concret pentru Poşta Română. Mai exact deblocarea procesului de recrutare pentru un nou director executiv (CEO) şi a unui nou director financiar (CFO) şi începerea testului investitorului privat şi prudent, test care a fost foarte mult întârziat de miniştrii anteriori, timp de 8, respectiv 12 luni”, se arată în declaraţia preşedintelui Consiliului de Administraţie al Poştei Române, Dante Stein, transmisă miercuri de Poşta Română.

Stein propune „un dialog calm, constructiv şi fără caracter public, între ministru şi conducerea companiei, pentru a găsi soluţii”.

„Trebuie să luăm decizii bine gândite, în urma unor discuţii constructive, şi să nu reacţionăm prin soluţii rapide şi declaraţii publice, care să submineze periculos credibilitatea financiară a companiei faţă de diverşii săi parteneri de afaceri, precum şi moralul angajaţilor săi”, a declarat Stein.

Mai multe articole despre:
null