MENIU

Ministrul Agriculturii a verificat preţurile alimentelor de bază: „Am promis românilor produse românești pe rafturi, la prețul corect!”

Ministrul Agriculturii a verificat preţurile alimentelor de bază

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a monitorizat personal evoluția prețurilor din magazine pentru cele 14 produse de bază, prevăzute în Ordonanța Guvernului. Într-o vizită de control, ministrul a verificat dacă retailerii au redus prețurile în conformitate cu reglementările actuale.

Florin Barbu a exprimat aprecierea față de retailerii care au înțeles importanța reducerii prețurilor pentru produsele de bază și pentru susținerea populației. Acesta a evidențiat faptul că un preț corect al alimentelor este esențial pentru asigurarea accesului la produse de calitate în supermarketuri.

„Prețurile de astăzi, din câteva supermarket-uri!

Așa cum am promis, urmăresc, personal, evoluția prețurilor din magazine!
Le mulțumesc retailerilor care au înțeles că solidaritatea este importantă, mulțumesc reprezentanților mass-media care monitorizează permanent prețurile celor 14 produse de bază, prevăzute în Ordonanță!

Am promis românilor produse românești pe rafturi, la prețul corect!”, a transmis Florin Barbu.

Ministrul Agriculturii a mulțumit, de asemenea, reprezentanților mass-media pentru monitorizarea permanentă a prețurilor la produsele de bază.

Reamintim că, prin Ordonanța Guvernului, s-a stabilit o listă de 14 produse de bază, care trebuie să fie disponibile pe rafturile supermarketurilor la prețuri accesibile pentru populație. Aceste măsuri au fost luate în contextul unor provocări economice și sociale, având în vedere creșterea costurilor și impactul inflației.

Mai multe articole despre:
ministrul agriculturii preturi ordonanta ieftiniri