MENIU

Ministru de o lună în Guvernul Grindeanu, numit secretar de stat de premierul Tudose

Mihaela Toader

Premierul Mihai Tudose a numit-o pe Mihaela Virginia Toader în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), potrivit unei decizii a prim-ministrului publicată marţi în Monitorul Oficial.

Mihaela Toader a fost ministru delegat pentru Fondurile Europene în Guvernul Grindeanu timp de o lună şi jumătate. Fusese numită în ianuarie ca ministru delegat pentru Fondurile Europene și a deţinut această funcţia doar până la finele lunii februarie când a fost înlocuită de către Rovana Plumb.

Mihaela-Virginia Toader a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ”Nicolae Titulescu” în 2002, iar în 2005 a absolvit Masterul ”Spaţiul Public European” din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. Din martie 2013 a ocupat funcţia de director al Direcţiei Generale de Analiză, Programare şi Evaluare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene

Tot printr-o decizie a premierului, Mihai-Iulian Vişan a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Totodată, Mihai Tudose a dispus încetarea, la cerere, a exercitării cu caracter temporar de către Daniel Gabi Asănică a funcţiei de secretar general al Agenţiei Naţionale pentru Egalitatea de Şanse între Bărbaţi şi Femei.

De asemenea, premierul l-a eliberat, la cerere, pe Alexandru-Gheorghe Condoiu din funcţia de inspector general adjunct antifraudă al Direcţiei generale antifraudă fiscală din cadrul ANAF.

Mai multe articole despre:
Mihaela Virginia Toader