MENIU

Ministerul Justiției a transmis CSM propunerea privind procurorul șef adjunct al DIICOT

Ministerul Justiției a anunțat printr-un comunicat că a transmis, marți, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) propunerea de numire în funcția de procuror șef adjunct al DIICOT.

“Ministrul justiției a transmis marți, 31 mai 2016, Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire în funcția de procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, a doamnei procuror Ioana Bogdana Albani, pe o perioadă de 3 ani”, se arată în comunicatul remis de Ministerul Justiției.

Potrivit instituției, procurorul Albani îndeplinește cerințele de vechime în funcția de procuror, prevăzute de art.54 alin.1 din Legea nr.303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, respectiv de minimum 10 ani în funcția de procuror.

În desemnarea propunerii, ministrul justiției a avut în vedere rezultatele obținute de doamna procuror în cadrul DIICOT, din care face parte încă de la înființare, precum și experiența profesională și îndeplinirea criteriilor de integritate.

 

Mai multe articole despre:
DIICOT ministerul justiţiei