MENIU

Milionarul fugar, mesaj SFIDĂTOR de pe insulă. Dragoș Săvulescu: „Când alții erau liberi, noi eram închiși, acum noi suntem liberi”

Mesaj sfidător transmis de fugarul Dragoș Săvulescu, de pe o insulă din Italia: „Când alții erau liberi, noi eram închiși, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși". Dat în urmărire internațională, fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat anul trecut la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de pe Litoralul Mării Negre. 

Iubita lui Dragoș Săvulescu a postat pe Instagram videoclip la care a adăugat următorul mesaj „Când alții erau liberi, noi eram închiși, acum noi suntem liberi și alții sunt închiși.”

Potrivit imaginilor, fostul acționar de la Dinamo, dat în urmărire internațională, s-ar afla acum în Sardinia.

Dragoș Săvulescu a fost condamnat anul trecut la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri și plaje de pe litoralul Mării Negre. Prin această schemă statul a fost prejudiciat cu 114 milioane de euro. În același dosar au mai fost trimise în judecată alte 30 de persoane, printre care Radu Mazăre și Cristi Borcea. În luna ianuarie, Săvulescu s-a predat unei secții de poliție din Napoli, însă a fost eliberat după numai o săptămână, fără să fie extrădat în România. 

Mai multe articole despre:
dragos savulescu