MENIU

Miliardarii au pornit în căutarea tinereții veșnice prin infuziile cu plasmă. Cât plătește un magnat american să arate ca la 18 ani

Cât plătește un magnat american să arate ca la 18 ani. Foto: Captură YouTube

Miliardarii dau bani grei pentru tinerețea veșnică. Până de curând, un bogătaș american plătea sute de mii de dolari în fiecare lună pentru a infuza un litru de plasma tânără a fiului său în propriul corp. Acum, a ajuns la următorul nivel și face schimb de sânge cu fiul său. Miliardarul este doar unul dintre cei care încearcă să sfideze moartea. 

Transfuziile de plasmă au devenit realitate în urmă cu 6 ani. De atunci, sute de clienți plătesc cel puțin 8000 de dolari pe lună pentru a lua parte la miracolul întineririi.

Printre ei se numără și Bryan Johson, care face face imposibilul posibil. Bărbatul plătește 2 milioane de dolari pe an, ca o echipă de cercetare să investigheze modul în care poate trăi mai mult. De curând, antreprenorul a început primul schimb multigenerațional de plasmă din lume.

„Am creat acest om, acum are aproape 18 ani. Acum facem asta împreună și nu mi-am imaginat niciodată în viață acest timp de relație cu fiul meu” spune miliardarul care investește sume fabuloase de bani pentru întinerire.

7 alimente pe care dacă le mănânci în fiecare săptămână vei avea o sănătate de fier

În medicina tradițională, infuziile cu plasmă sunt deja folosite pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv boli hepatice, arsuri și tulburări de sânge, dar nu ca mijloc de a inversa îmbătrânirea. Experții cred, însă, că acest dar oferit omenirii ridică o mulțime de preocupări morale, fiind în mâinile miliardarilor.

„Obiectivul meu este să demonstrez viteza cu care poți scăpa de îmbătrânire folosind cea mai bună știință, încercând să fac toate intervențiile adecvate pentru a-mi neutraliza procesul de îmbătrânire”, mai spune miliardarul pornit în căutare tinereții veșnice.

Pe lângă transfuziile de sânge, Johnson urmează zilnic o rutină strictă. În fiecare dimineață la ora 5 ia câte 10 medicamente, consumă fix 1.977 de calorii și face exerciții fizice timp de o oră.

Rezultatul? Bryan susține că acum are inima unui bărbat de 37 de ani, pielea unuia de 28 și capacitatea pulmonară a unui tânăr de 18 ani. 

Beizadeaua drogată care a provocat tragedia cu 2 morți de pe Litoral, abandonată în arest de părinți. Unde se ascund aceștia?