MENIU

Mihai Tudose: ”După guvernarea asta impotentă, ar fi firesc ca Tăriceanu și ALDE să se odihnească”

<p>Mihai Tudose</p>

Fostul premier Mihai Tudose este de părere că orice asociere a Pro România cu ALDE este absurdă și ireală, total neserioasă

Mihai Tudose, fost premier în guvernul PSD, devenit europarlamentar al Pro România, continuă să creadă că partidul din care face parte în prezent nu se va alia cu ALDE.

Mai mult, acesta face unele considerente tăioase pe marginea ieșirii de la guvernare a formațiunii lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit celor de la Podul.ro.

”Orice discuție despre o eventuală logodnă, înfrățire, mezalianță sau alianță cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE este absurdă și ireală, total neserioasă.

Ce-i graba asta cu alianța? Nu ieșim din spital și ne punem pe alergat, nu-i deloc sănătos! După guvernarea asta impotentă și cu mari probleme, ar fi firesc ca Tăriceanu și ALDE să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire... ALDE are nevoie de liniște, de strângerea rândurilor și de noi alegeri.

Vin alegeri acum, curând, și cred că ALDE are șansa să demonstreze pe cont propriu dacă ceea ce s-a întâmplat la europarlamentare, când n-a reușit să ajungă la 5%, a fost sau nu un accident. Haideți să vedem dacă a fost un accident! După aia, mai vorbim, vedem ce și cum.

De reținut și că nu domnul Tăriceanu s-a dezis de Liviu Dragnea și de toate pe care le-a făcut acesta, că Liviu Dragnea a fost nevoit să plece într-o vacanță mai lungă. În vremea domnului Dragnea, domnul Tăriceanu nu credea că guvernarea PSD-ALDE era impotentă, toate mergeau frumos și bine”, a declarat Mihai Tudose.

Mai multe articole despre:
null