MENIU

Mihaela Rădulescu le-a transmis un mesaj celor care o urăsc. Prezentatoarea TV este tranşantă

<p>Mihaela Rădulescu&nbsp;</p>

Mihaela Rădulescu a rărit postările pe contul de Facebook, ceea ce, conform spuselor ei, i-a dus pe admiratorii săi la gândul că vedeta ar fi păţit ceva rău. Jurata de la "Românii au talent" a explicat cu ce se ocupă, de fapt, haterii.

"Cand scrii ca ti-e bine, se gasesc mereu destui care sa te urasca pentru asta. Cand scrii ce faci, iar vin unii ( probabil..aceiasi:)) si te cearta ca iti arde de ceva ...subtire, cand ar trebui sa te implici in probleme grave, decisive, de interes general. Daca nu scrii nimic o vreme, precis ai probleme, nu te crede mai nimeni ca, uneori, n-ai timp sau n-ai chef de facebook.

Cand postezi ceva important, interesant, mai ales o fapta buna care sa indemne la implicare sau sensibilizare pentru o cauza umanitara, pari oportunist si constati ca sederea unor picioare pe sezlong atrage mult mai multe like-uri . Si, uite-asa, nu-ti ramane decat sa te bazezi pe dulcea nepasare de a-ti continua viata si de a trai virtual ca si cum ai juca leapsa - la un moment dat, tot ti-o iei:)))
Cu drag,
Mihaela", a postat Răduleasca pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Mihaela Rădulescu