MENIU

Mihaela Rădulescu, apariţie în Playboy pentru 50.000 dolari

Mihaela Rădulescu s-a aflat foarte aproape de o apariţie în Playboy, cu mulţi ani în urmă. Afacerea s-ar fi ridicat la suma de 50.000 de dolari. Galeria Foto.

Dan Silviu Boerescu, fost redactor-şef Playboy Romania, a povestit că negocirile cu Mihaela Rădulescu au fost foarte dure şi că totul a căzut până la urmă. Dezvăluirile jurnalistului au venit în cartea sa, "Confesiunile unui bucătar pervers".

"Nu ne-am înţeles, însă, asupra unui mic aspect procedural. Făcusem toate calculele şi, ţinând cont de un tiraj de minimum 100.000 de exemplare şi de ce publicitate am fi vândut în plus faţă de un număr obişnuit, tot ieşeam pe plus. Numai că Mihaela nu e doar o mare profesionistă a imaginii, ci şi o femeie foarte complicată. Nu era foarte hotărâtă cum şi cât să se dezbrace, dar vroia banii. Mihaela mai vroia ceva, un soi de poliţă de asigurare, just in case. Vroia să-i trimit un mail sau un fax în care să o rog frumos, cu introducerile de rigoare despre cariera ei, să pozeze artistic în Playboy şi să precizeze explicit suma. ”Hârtia” i-ar fi folosit pentru ca, la o adică, dacă afacerea nu ieşea, să se poată lăuda cum a refuzat ea cel mai mare contract de la Playboy România. I-am propus ca, mai întâi, să semnăm totuşi contractul", a scris Dan Silviu Boerescu în cartea lui.

Poze incitante cu Mihaela Rădulescu, aproape goală, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Mihaela Rădulescu apariţie în Playboy