MENIU

WIMBLEDON 2018. Mihaela Buzărnescu, evoluție fantastică în turul 3, dar nu a reușit victoria

Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Karolina Pliskova, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon. Românca a făcut un meci bun, dar a pierdut cu 6-3, 6-7, 1-6. Experiența cehoaicei în turneele importante a făcut diferența, iar românca nu a fost capabilă să-și țină emoțiile sub control.Toate detaliile despre meci pe realitateasportiva.net. 

În multe momente din setul decisiv, Mihaela Buzărnescu a fost incapabilă să se concentreze pentru a alege lovitura potrivită.

UPDATE 20:43 6-3, 6-7 Set pentru Pliskova! Karolina a fost jucătoarea mai inspirată în tie-break, pe care l-a câștigat cu 7-3.

Românca a comis mai multe erori neforțate în setul doi, 15, spre deosebire de cele 10 ale cehoaicei. Buzărnescu a reușit mai multe lovituri câștigătoare, raport 11-7.

Mihaela Buzărnescu, 30 de ani, are un meci dificil cu Karolina Pliskova, 26 de ani, favorita 7 de la Wimbledon, în turul III al turneului londonez.

Partida Mihaela Buzărnescu - Karolina Pliskova va fi a treia pe Terenul 1, după meciurile Alexander Zverev - Taylor Fritz și Venus Williams - Kiki Bertens.

Karolina Pliskova este pentru prima oară în turul al treilea la Wimbledon, ea fiind prezentă de șapte ori pe tabloul principal de la All England Club.

Mihaela Buzărnescu, a reușit să câștige trei dintre cele opt dueluri pe care le-a purtat cu jucătoarele din Top 10.

Simona Halep este și ea calificată în turul III la Wimbledon. Halep o va întâlni pe Su-Wei Hsieh din Taiwan. Partida Simona Halep - Su-Wei Hsieh se va juca sâmbătă, 7 iunie, la o oră ce va fi comunicată ulterior.

Scorul meciurilor directe dintre Simona Halep şi Su-Wei Hsieh este de 1-0 pentru sportiva noastră. Halep a câștigat în 2013, în primul tur la Cincinnati, scor 6-7(5), 6-1, 6-2

TRASEUL VIRTUAL AL SIMONEI HALEP SPRE FINALĂ:
Tur 3: Su-Wei Hsieh
Optimi: Dominika Cibulkova (33 WTA) / Elise Mertens (15 WTA)
Sferturi: Jelena Ostapenko (12 WTA) / Daria Gavrilova (25 WTA)
Semifinale: Angelique Kerber (10 WTA) / Daria Kasatkina (14 WTA)
Finală: Karolina Pliskova (8 WTA) / Serena Williams (181 WTA) / Venus Williams (9 WTA)