MENIU

Migranți răniți, abandonați în câmp, în Timiș, după ce mașina s-a răsturnat. Călăuzele, căutate de poliție - VIDEO

Situație incredibilă în județul Timiș. Două femei s-au răsturnat cu mașina într-un șanț și au abandonat în câmp 8 migranți pe care îi transportau. Un trecător a sunat la 112, iar medicii ajunși la fața locului au transportat de urgență la spital 5 persoane rănite. 

Totul a început când una din cele două femei, care era la volan, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-un șanț de la marginea drumului. 

Călăuzele au ieșit din mașină și au fugit, lăsându-i în urmă pe cei opt imigranți indieni.

Un trecător a alertat poliția, iar la fața locului au intervenit rapid pompierii și echipajele SMURD cu o autospecială de victime multiple. 

Din primele cercetări reiese că cei opt indieni se aflau pe bancheta din spate și în portbagaj în momentul accidentului. Cinci persoane au fost transportate la spital.

Imediat după ce victimele au primit îngrijiri medicale, polițiștii au pornit în căutarea celor două femei care au fugit de la locul accidentului. Aproape de miezul nopții ele au fost găsite într-o localitate din județ. 

Cea care se afla la volan are 33 de ani, iar cealaltă nu a avut actele asupra ei în momentul în care au fost găsite.

Acum, cele două sunt cercetate penal pentru trafic de migranți, iar șoferița și pentru fugă de la locul accidentului. Ambele au fost arestate preventiv.