MENIU

"Micul profet". Povestea copilului indigo care a uimit lumea ştiinţifică. Pur şi simplu incredibil!

"Micul profet". Povestea copilului indigo care a uimit lumea ştiinţifică

Boris Kiprianovici, alintat de familie Boriska, este deja o vedeta internationala, fara sa-si fi dorit el, ori familia lui, vreodata asa ceva.

Baiatul care pretinde ca a trait pe Marte si ca are o misiune de indeplinit pe Terra, alaturi de alti copii supradotati ca si el – numiti “copiii indigo”, a atras nu doar atentia amatorilor de senzational, ci a comunitatii stiintifice.

Articolul pe care ziarul “Pravda” i- l dedica in 2004 l-a facut celebru si a fost tradus in numeroase alte limbi, iar de atunci, micul Boris e urmarit cu maxim interes atat de specialisti, cat si de cei preocupati de misterele lumii.

S-a nascut la 11 ianuarie 1996, in orasul Volski din regiunea rusa Volgograd, intr-o familie din clasa medie (mama-medic dermatolog, tatal-ofiter in rezerva), Boris a provocat de la bun inceput uimire.

Mama lui l-a adus pe lume fara nicio durere, iar ulterior, a constatat ca “puiul meu rareori plangea si nu se imbolnavea niciodata”. A fost capabil sa-si mentina capul la numai 15 zile si sa-si priveasca mama in ochi, performante pe care bebelusii le reusesc abia la cateva luni. A rostit primul cuvant (“baba”) cand avea 4 luni, iar la varsta de 7 luni, inspirat de ce a vazut pe un perete, a construit prima propozitie: “Vreau un cui”.

La varsta de un an si jumatate, copilul putea deja sa citeasca titlurile mari din ziare. Cateva luni mai tarziu a desenat folosind culorile violet si galben, iar specialistii care i-au analizat “pictura” au tras concluzia ca e vorba de contururi umane, cu aurele lor energetice.

Citeşte continuarea pe secretele.com.

Mai multe articole despre:
copil copii indigo copil geniu Boris Kiprianovici