MENIU

Microbuz implicat într-un accident rutier grav: șase persoane au fost transportate la spital

Şase persoane, printre care doi copii şi mama lor, au fost transportate, luni, la spitale din Tulcea şi Constanţa, după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut pe raza comunei tulcene Baia. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Amalia Ignatencu, a declarat pentru AGERPRES că evenimentul s-a produs după ce o maşină a redus viteza pentru ca un autovehicul de tip TIR să parcheze, iar microbuzul aflat în spatele autoturismului a încercat să depăşească.

"În timpul manevrei de depăşire, microbuzul care a intrat pe contrasens a lovit un autoturism în care se aflau doi copii cu vârste de 4 şi 8 ani", a menţionat reprezentanta IPJ Tulcea.

Pentru scoaterea pasagerilor din autoturisme au intervenit lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, iar traficul auto pe drumul naţional Tulcea-Constanţa a fost întrerupt timp de circa 30 de minute.

"Cinci persoane, printre care cei doi copii şi mama lor, au fost transportate la spitalul din Constanţa. O altă persoană a fost transportată la spitalul din municipiul Tulcea", a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Mai multe articole despre:
accident victime accident tulcea