MENIU

Michael Jackson, acuzat de abuzuri sexuale și la 10 ani după moarte, în filmul Leaving Neverland

Michael Jackson

La 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, un film șocant în care superstarul american este acuzat că a abuzat sexual doi copii face ravagii în Statele Unite.

Leaving Neverland, un film care durează patru ore și apărut la 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, este centrat pe mărturiile a doi bărbaţi care au afirmat că, atunci când erau copii, au fost victimele sexuale ale lui Michael Jackson.

Leaving Neverland, filmul lui Dan Reed, prezintă povestea a doi bărbați, Wade Robson și James Safechuck, care descriu actele sexuale pe care Michael Jackson le-a comis împotriva lor, dar și pe cele pe care, spun cei doi, superstarul le-a cerut să le facă asupra lui.

Vezi și: Imagini nemaivăzute cu Michael Jackson, ASCUNSE timp de 34 ani, făcute publice de realitatea.net

În replică, Michael Jackson Estate a emis o simplă declarație despre filmul care a avut premiera vineri, 25 ianuarie, fără a nega acuzațiile: "Este genul de asasinat de caracter tabloid pe care Michael Jackson l-a îndurat când trăia, dar și acum, după moartea lui".

Wade Robson s-a întâlnit cu Michael Jackson printr-o competiție de dans, pe când avea 5 ani și susține că abuzul sexual a început la vârsta de 7 ani.

James Safechuck a fost distribuit alături de Michael Jackson într-o reclamă la Pepsi, pe când avea 8 ani, iar presupusul abuz a început după luni de prietenie strânsă.

Pe toată durata vieții, Michael Jackson a negat în mod constant și în totalitate orice vină, spunând că nu va face rău niciodată unui copil.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson Leaving Neverland