MENIU

Metrorex cere public scuze Realitatea TV, după ce o echipă a postului a fost agresată

Metrorex cere public scuze Realitatea TV, după ce o echipă a postului a fost agresată
<p>Agresaţi la metrou</p>

Metrorex a declanşat o anchetă în cazul angajatului care a agresat, joi, echipa Realitatea TV. Compania de metrou şi-a cerut public scuze după ce un angajat a înjurat şi scuipat un jurnalist, în staţia Piaţa Victoriei.

"Metrorex prezintă public scuze postului de televiziune Realitatea TV şi se delimitează de comportamentul  necivilizat al salariatului implicat în incidentul din cursul zilei de 28 ianuarie 2016 din staţia de metrou Piaţa Victoriei.

Conducerea Metrorex s-a autosesizat şi va proceda conform prevederilor legale aplicabile în vederea cercetării situatiei", se arată într-un comunicat Metrorex.

Reporterul si cameramanul Realitatea TV, aflați în stația de metrou Piața Victoriei pentru a măsura distanța dintre peron și tren, au fost agresați de un bărbat în timp ce realizau experimentul.

Reporterul Realitatea TV a povestit că, în timp ce se afla cu rigla pe peron pentru a măsura distanța, un bărbat l-a apucat violent de mână, adresându-i injurii atât lui, cât și cameramanului.

Bărbatul a spus că este un călător și că vrea să intre în tren, asta în condițiile în care toate ușile de acces erau deschis.

În momentul în care a urcat în tren, în timpul închiderii ușilor, bărbatul violent l-a scuipat pe cameramanul Realitatea TV care îl filma.

Potrivit unui telespectator Realitatea TV, agresorul este nimeni altul decât un lider de sindicat din Metrorex, Marin Picu.

Mai multe articole despre:
metrou metrorex