MENIU

Meteo. Vremea este foarte caldă. Ce zone vor avea din nou temperaturi de 30 de grade Celsius

Astăzi vremea va fi în general frumoasă şi se încălzeşte uşor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 29 de grade, valori, de altfel, normale pentru această dată.

Cerul va fi variabil şi doar trecător şi izolat va ploua slab tot la munte. Vântul va sufla mai tare, în continuare, pe litoral.

Pe bucureşteni îi aşteaptă o zi frumoasă şi mai caldă ca până acum, cu 28 de grade la amiază. Mâine vremea se va menţine în general frumoasă continua să se încălzească uşor. Temperaturile maxime trec de 25 de grade în toată ţara şi ajung la 30 de grade la Timişoara, Alexandria, Giurgiu, Călăraşi şi Iaşi.

Izolat, în sud pot fi chiar 31 de grade. Cerul va fi mai mult senin, exceptând nord-vestul ţării şi nordul Carpaţilor Orientali, unde spre seară, izolat va ploua slab. Vântul va avea unele intensificări în Banat.

În Capitală, mâine avem parte de mult soare şi vreme plăcută. Termometrele vor indica 14…16 grade în zori şi în jur de 30 de grade la amiază.

Încălzirea vremii continuă şi miercuri. Maximele trec din nou de 30 de grade în zonele de câmpie şi de podiş şi ajung la 32 de grade la Drobeta Turnu Severin. Mai răcoare va fi pe litoral, 26 de garde la Constanţa, valoare normal pentru această dată Cerul va fi variabil în nord, nord-est şi la munte, unde izolat, vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla în general slab.

Ziua de miercuri se anunţă tot însorită şi caldă în Bucureşti. La amimază vor fi în jur de 31 de grade, iar vântul va sufla slab.

Mai multe articole despre:
meteo vremea