MENIU

Mesajul lui Grindeanu pentru fostul ministru, Drulă: "Ai jucat #ZERO pe toată linia!"

Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor / Inquam Photos/Octav Ganea

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu (PSD) i-a reamintit, astăzi, într-o postare pe Facebook, lui Cătălin Drulă (USR), fostul titluar al acestui minister, „performanţele” sale cât a condus instituția. 

„Cătălin Drulă se plictiseşte repede să numere până la 10! Cătăline, ştiu că e complicat să aduni zilnic infimele procente la care a ajuns USR în preferinţele românilor, dar chiar e greu să te concentrezi pe lucruri constructive?! Te-ai apucat, în schimb, să scrii pe toţi «pereţii»! Iar când nu o faci tu, laşi lanţul mai larg subordonaţilor de la Pro Infrastructura”, a afirmă Grindeanu, în postarea citată. 
 
El a făcut chiar și o listă cu "performanțele" din timpul mandatului lui Cătălin Drulă la Transporturi:
 
"- 0 (Zero) km de autostradă
- anularea licitației pentru tronsonul de metrou M6 și creearea unor dificultăți majore cu Banca de Investiții a Japoniei
- anularea contractului pentru modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște
- anularea licitației pentru proiectarea și construirea Centurii Comarnic
- promisiunile multiple din seria "de luna viitoare începe revoluția infrastructurii iar autostrăzile din Moldova vor apărea ca ciupercile după ploaie!”
- un Studiu de fezabilitate “completat” pentru secțiunea de autostradă Târgu Mureș -Târgu Neamț (Moțca)
- lucrări de întreținere pe un fir de cale ferată care au costat 12 milioane de euro pe tronsonul Buzău-Făurei, despre care și acum crezi că au fost de modernizare.
- poze alături de șeful tău de atunci, Dan Barna", se arată în postarea de pe pagina de Facebook a ministrului social-democrat. 
 
"În concluzie: ai jucat #ZERO pe toată linia!", a arătat Grindeanu. 
 
Ministrul PSD al Transporturilor a repetat ceea ce a spus și la audierea din Comisiile din Parlament, dinainte de a ajunge ministru, repsctiv că nu de scandal politic au nevoie acum oamenii, ci de colaborare pentru realizarea unor lucrări concrete promise de toate partidele.
 
"Nu te supăra, Cătăline! Vezi partea bună: Ai noroc la bani! Nu la kilometrii de autostradă!", este mesajul transmis de Sorin Grindeanu lui Cătălin Drulă. 
 
Replica lui Grindeanu vine după ce, într-o postare făcută tot pe Facebook, Cătălin Drulă, afirma că "o șansă istorică pentru România, PNRR, este făcută praf de PSD-PNL".
 
"Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa, autostrada A7, bate pasul pe loc și deja intrăm în mari întârzieri. Vorbim de un proiect de 320km și 3 mld €! Adică mai mult decât a cheltuit România pentru toate autostrăzile în ultimii 10 ani. Nu visam la acești bani care reprezintă o oportunitate o dată la o generație. Și ne-am bătut cu ardoare la Bruxelles acum un an ca să-i obținem. DA, PSD-ule, SUNT SUPĂRAT că își bate joc Grindeanu de această șansă", afirma Drulă, în postarea citată.
 
Mai multe articole despre:
grindeanu sprin grindeanu psd transporturi drula