MENIU

Mesajul de Paşte al Patriarhului Daniel: Învierea Domnului ne cheamă să oferim iubire milostivă

Mesajul de Paşte al Patriarhului Daniel: Învierea Domnului ne cheamă să oferim iubire milostivă

Patriarhul Daniel le transmite românilor urări pentru sărbătoarea Paștelui. Înainte de Înviere, Preafericitul îndeamnă la iubire, pace, bucurie și sănătate.

Patriarhul Daniel le-a transmis romanilor traditionalul mesaj de Paste, citand din Epistola I a Sfantului Apostol Pavel.

"Invierea lui Hristos este temelia Invierii tuturor oamenilor. 'Precum in Adam toti mor, asa toti, in Hristos, vor invia', ne invata Sfantul Apotol Pavel, in Epistola intai catre corinteni. Viata omenirii intregi este indreptata catre Inviere, iar universul fizic actual este indreptat catre un cer nou si un pamant nou, in care moarte nu va mai fi, cum ne spune Cartea Apocalipsei, capitolul 21. Intrucat Sarbatoarea Sfintelor Pasti este sarbatoarea biruintei vietii asupra mortii, si a bucuriei asupra intristarii, ea ne cheama sa oferim celor din jurul nostru iubire milostiva, pace si bucurie, mai ales celor orfani, bolnavi, saraci, indoliati si singuri. Cu prilejul Sfintelor Pasti, va adresam tuturor sanatate si mantuire, pace si bucurie, impreuna cu salutul pascal: Hristos a Inviat!", este mesajul Patriarhului Daniel.