MENIU

Mesaje şi felicitări de FLORII 2018. Iată cele mai frumoase urări de Florii: La mulţi ani de Florii!

<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>
<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>
<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>
<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>
<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>
<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>
<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>
<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>
<p>Felicitari de Florii 2018: La multi ani de Florii!</p>

MESAJE DE FLORII 2018 MESAJE SI FELICITĂRI DE FLORII 2018. MESAJE si URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Duminica Floriilor este o sărbătoare creștină fără dată exactă, celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. În 2018, Floriile pică pe 1 aprilie, urmând ca Paştele să aibă loc duminica următoare, pe 8 aprilie. Aproape 1,5 milioane de români poartă nume de floare, trimite-le celor dragi un mesaj, un sms sau o urare cu ocazia zilei numelui. REALITATEA.NET îţi dă câteva sugestii de mesaje de FLORII, feliciari de FLORII, sms-uri şi urări de Florii. În acest articol veţi găsi cele mai frumoase felicitări cu imagini cu flori de FLORII 2019: LA MULŢI ANI de FLORII! De asemnea, vă oferim la finalul materialului o listă cu tradiţiile pe care trebuie să le respectăm în DUMINICA FLORIILOR.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Creştinii ortodocşi prăznuiesc, duminică, 24 aprilie, FLORIILE, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori.

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII.În jur de un milion și jumătate de români așteaptă SMS-uri de Florii, pentru că își serbează ziua numele cu ocazia Floriilor, potrivit datelor Ministerului Administrației și Internelor. Cele mai multe SMS-uri de Florii cu urări le vor primi anul acesta femeile care poartă numele de Viorica. La bărbați, cei care se numesc Florin.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Statisticile arată că peste 145.000 de romance poartă acest nume. Apoi, 129 de mii de romance cu numele de Florentina vor aștepta și ele SMS-uri de Florii. Statistica mai arată că pe 91 de mii de romance le cheamă Florica, iar alte 73 de mii se numesc Camelia și așteaptă SMS-uri de Florii.

Aceeași statistică mai spune că peste 336 de mii de români poartă numele de Florin, iar pe 9.000 îi cheamă Mugurel și așteaptă SMS-uri de Florii.

În ziua de Florii, credincioșii merg cu ramuri de salcie la biserică, pentru a-L întâmpina pe Hristos. Aceste ramuri sunt sfințite și apoi puse la icoane. Potrivit tradiției, ramurile se țin la icoane până când apar celelalte, de anul viitor. O credință populară spune că pomii prind putere cu adevărat abia după ziua de Florii.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Există mai multe obiceiuri în ziua de Florii. Una dintre ele se referă la faptul că stupii de albine se împodobesc cu ramuri de salcie sfințite, pentru ca albinele să fie binecuvântate. În unele sate, ramurile sfințite de salcie se aruncau în curte, atunci când bătea grindina, pentru a potoli vremea.

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII.Iată mai multe idei de SMS-uri de Florii pe care le puteți trimite celor dragi dumneavoastră, fie că e vorba de părinți, copii, iubite, iubiți sau prieteni: 

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Mesaje pentru părinţi

Fie că Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ţine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii.

Îţi doresc o ora de linişte, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

De ziua ta să înfloreşti precum o floare care se deschide uşor, răspândind frumuseţe şi bucurie în inimile tuturor. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Sper că Duminică Floriilor să îţi aducă multă pace sufletească iar iubirea divină să se reverse asupra ta în sclipirile luminei sfinte. La mulţi ani!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie că florile iubirii să-ţi împodobească viaţă şi să-ţi veziîmplinite toate dorinţele.

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare şi iubitoare.

De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. La mulţi ani! Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte şi să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru ţine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La Mulţi Ani!

Să-ţi aducă Dumnezeu o primăvară eternă în suflet! La Mulţi Ani!

Sper că această zi specială să îţi aducă tone de fericire în calea ta. La mulţi ani, de Florii!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, Noroc şi bucurie. La Mulţi Ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Zâmbeşte, iubeşte, dăruieşte ... e momentul unui nou început. La Mulţi Ani de Florii

SMS-uri de Florii pentru copii

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru ţine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Gândurile să îţi fie colorate în nuanţele parfumate ale primăverii iar taină florilor să îţi dezvăluie speranţa de a trăi fiecare clipă cu inima împlinită. La mulţi ani!

În această zi sfânta iubirea să risipească cu a să lumina blanda orice umbră din sufletul tău, orice urmă de gând rău. Numai sănătate şi bucurie îţi dorim! La mulţi ani!

Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Dacă toată lumea îţi doreşte că această zi să fie una minunată, eu îţi urez că toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. Lamulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La mulţi ani!

Pentru că eşti o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer „La mulţi ani” unei alte flori!

SMS-uri de Florii pentru iubite şi iubiţi

Pe o petală de lalea, La Mulţi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc şi te ador! La mulţi ani!

Din adâncul sufletului îţi urez un drum presărat cu bucurie, zâmbete, iubire şi fericire!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. De Florii căldură primăverii să te învăluie în raze aurii iar mireasma dulce a florilor să îţi deschidă inima către bucurie şi speranţa. La mulţi ani, dragă mea!

Labirintul vieţii să te poarte pe aripi sfinte, dincolo de tristeţe, într-un zbor divin. La mulţi ani, dragă mea!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Îmi încălzeşti mereu sufletul cu privirea ta în care se reflectă tainele unui univers ce aşteaptă să fie descoperit. La mulţi ani, scumpă mea! Nu uită că te iubesc!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Florile sufletului tău presară în vieţile noastre nenumărate clipe de fericire; fie că harul tău de a ne însenina zilele să se răsfrângă şi asupra ta în culori vii şi gânduriparfumate. La mulţi ani înfloritori!

Pentru că m-ai învăţat să apreciez fiecare lucru mărunt, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă să trăiesc cu adevărat, îţi mulţumesc! La mulţi ani fericiţi de ziua numelui tău!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Pentru cea mai minunată floare din viaţa pământeană, un gând sincer de respect şi de iubire pentru ea şi pentru toate florile parfumate din viaţa noastră. La mulţi ani!

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta. Soarele a aflat şi el, luna şi ea! Fericire ţi-au adus, iar mie împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani! 

Duminică sunt Floriile. Ce nu ai voie să faci înainte de această mare sărbătoare

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Să ai o zi frumoasă, că o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Îţi mulţumesc, de ziua ta, pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldură unei flori de câmp. La mulţi ani!

Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţiani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. MESAJE de Florii pentru prieteni

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea realizări. La mulţi ani!

Să-ţi fie viaţă un buchet de flori într-o grădina plină de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubita şi bucuroasă. La Mulţi Ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape.

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Îţi doresc că această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!

Îţi doresc că această zi minunată să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani! 

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Duminica Floriilor este o sărbătoare creștină fără dată exactă, celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Aproape 1,5 milioane de români poartă nume de floare, trimite-le celor dragi un mesaj, un sms sau o urare cu ocazia zilei numelui. REALITATEA.NET îţi dă câteva sugestii de mesaje, sms-uri şi urări de Florii. Creştinii ortodocşi prăznuiesc, duminică, 24 aprilie, FLORIILE, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori.Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf.Maria si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

SMS-uri de FLORII. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. CELE MAI FRUMOASE MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII

SMS-uri de FLORII. Cele mai întâlnite nume de Florii în rândul româncelor sunt Viorica, Florentina, Florica, Floarea, Florina, iar la bărbaţi: Florin, Viorel, Florian, Florea, Florentin, Florinel.

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Duminica Floriilor este o sărbătoare creștină fără dată exactă, celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Aproape 1,5 milioane de români poartă nume de floare, trimite-le celor dragi un mesaj, un sms sau o urare cu ocazia zilei numelui. REALITATEA.NET îţi dă câteva sugestii de mesaje, sms-uri şi urări de Florii. Creştinii ortodocşi prăznuiesc, duminică, 24 aprilie, FLORIILE, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

URĂRI DE FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

SMS-uri DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

MESAJE DE FLORII. Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Mulţi Ani!

SMS DE FLORII. Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

MESAJE DE FLORII. Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

URĂRI DE FLORII. Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Trimite o urare persoanelor dragi cu nume de floare. LA MULŢI ANI DE FLORII!

MESAJE DE FLORII. SMS-uri de FLORII. Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

URĂRI DE FLORII. Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf.Maria si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

SMS-uri DE FLORII. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

MESAJE DE FLORII. CELE MAI FRUMOASE MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII, FELICITĂRI DE FLORII

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

SMS-uri de FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

MESAJE DE FLORII. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

SMS-uri DE FLORII. Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

URĂRI DE FLORII. Primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

MESAJE DE FLORII. O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII.. De FLORII, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

URĂRI DE FLORII. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează "la mulţi ani!" unei alte flori.

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. De Florii, aș vrea să mă cunun cu tine.
Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

SMS-uri DE FLORII. Aşa cum florile se deschid de cu primăvară, aşa să ţi se deschidă şi ţie viaţa cu oportunităţile ei. La mulţi ani în această zi specială.

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Mesaje scurte pentru FLORII

MESAJE DE FLORII. Aceasta zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: florile, minuni ale naturii. La Mulţi Ani!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS-uri DE FLORII. Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un "Floricel".

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!

SMS-uri DE FLORII. Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

La muţi ani floricica mea! Să fii întotdeauna la fel de înfloritoare şi minunată!

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiasca... La Multi Ani!

MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. MESAJE de FLORII pentru bărbaţi!

- La multi ani, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite… toate pentru floarea mea speciala, care esti TU!

- Iubito, astazi am sa te imbrac cu flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti TU!Imagini flori - narcise albe

MESAJE DE FLORII. - Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume…unei flori. La multi ani!

- Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta. O primavara frumoasa!

- Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte, sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii.

MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Mesaje de Florii. Pentru mame și surori

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

FELICITĂRI DE FLORII. Sper că din această zi frumoasă să îți împodobești viața cu cât mai multe flori care să se adune într-o cunună de realizări și de dorințe împlinite. La mulți ani!

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!

MESAJE DE FLORII. De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani!

Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă.
Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Mesaje de florii. Pentru iubite

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

Sper ca primăvara să înflorească în viața ta așa cum florile se deschid cu gingășie în sufletul meu atunci când te văd. La mulți ani!

FELICITĂRI DE FLORII. Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulți ani!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI DE FLORII. Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulţi ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!

FELICITĂRI DE FLORII. Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta. Soarele a aflat şi el, luna şi ea! Fericire ţi-au adus, iar mie împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!

Pentru cea mai minunată floare din viaţa pământeană, un gând sincer de respect şi de iubire pentru ea şi pentru toate florile parfumate din viaţa noastră. La mulţi ani!

Mesaje de Florii. Pentru tați și frați

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar află şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să va între în casă cu mult belşug şi spor în toate.

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Adevărată frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată.

Azi de Florii îţi urez că ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi La Mulţi Ani!

FELICITĂRI DE FLORII. De ziua ta frumoasă floare să zâmbeşti, să spui ce vrei, să razi cu gură până la urechi, să iubeşti, să le spui celor dragi că îi iubeşti, să fii fericit şi împlinită. La Mulţi Ani!

De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă eşti departe. La mulţi ani, de la mare depărtare.

MESAJE DE FLORII. Începe prin a te iubi pe ţine însuţi, pentru că atunci când vei avea prea multă iubire în cupa vieţii vei fi dispusă să o împărţi şi celorlaţi şi asta va face fiecare zi mai minunată. La Mulţi Ani!

Învaţă să asculţi florile, să le admiri frumuseţea, dar mai ales învaţă să le protejezi, să le hrăneşti cu dragoste şi bucurie. La Mulţi Ani!

Îţi doresc să trăieşti fiecare clipă a vieţii cu aceeaşi intensitate cu care Primăvară îşi varsă cupa de culori peste întreg pământul. La Mulţi Ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii. La Mulţi Ani!

Sărbătoreşte sau pur şi simplu fă-ţi timp numai pentru ţine. Este ziua ta, aşa că bucură-te din plin de ea! La Mulţi Ani!

FELICITĂRI DE FLORII. Să-ţi aducă Dumnezeu o primăvară eternă în suflet! La Mulţi Ani!

Sper că această zi specială să îţi aducă tone de fericire în calea ta. La mulţi ani, de Florii!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţă numai flori, Noroc şi bucurie. La Mulţi Ani!

Zâmbeşte, iubeşte, dăruieşte ... e momentul unui nou început. La Mulţi Ani de Florii!

MESAJE DE FLORII. Pentru că astăzi este o zi specială pentru ţine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate, şi Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru ţine! Fie că anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ghiocei că să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri că să fii veşnic iubita şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Eşti o persoană minunată şi veselă. Faţă ta zâmbitoare şi inima caldă îmi luminează ziua. Sper că de Florii să ai parte de o zi cum eşti tu… minunată!

FELICITĂRI DE FLORII. Mesaje de Florii. Pentru prieteni

MESAJE DE FLORII. De ziua ce-ţi surâde-n prag, Şi-i porti frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.

Florii alese şi zile senine, Săptămâna Patimilor să te ţină în leagăn de flori şi în lumina cea curată a lui Dumnezeu.

Gândurile care se îndreaptă spre ţine sunt la fel de minunate precum primele flori ale primăverii. Sper că ziua de Florii să fie la fel de fericită aşa cum îţi doresc să-ţi fie întreagă viaţă.

FELICITĂRI DE FLORII.În drumul tău spre împlinire îmi doresc că această primăvară să fie dirijorul potrivit, să te facă să zâmbeşti mai sincer, să gândeşti mai pur şi să iubeşti cu mai multă dăruire şi pasiune. La Mulţi Ani de Florii!

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâţia prieteni care să fie lângă ţine, la greu şi la bine!

MESAJE DE FLORII. De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoţite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belşug! La mulţi ani!

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, în numele ei şi a tot ce-i frumos, eu îţi doresc fericirea!

La multi ani! În viaţă să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropeşti din cap până-n picioare cu iubire şi să fii sanatos!

FELICITĂRI DE FLORII. Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape.
Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele.

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

FELICITĂRI DE FLORII. Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!

De ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULȚI ANI!

FELICITĂRI DE FLORII. Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericită, iubită și bucuroasă. La Mulți Ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!

MESAJE DE FLORII. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Floriile 2018 tradiţii şi obiceiuri. Salcie stiinţită de FLORII. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Sărbătoarea comemorează un eveniment menționat de către toate cele patru evanghelii (Marcu 11:1–11, Matei 21:1–11, Luca 19:28–44, Ioan 12:12–19): intrarea lui Iisus în Ierusalim în zilele dinaintea patimilor. Floriile sunt denumite, de asemenea, Duminica Patimilor sau Duminica Floriilor a Patimilor Domnului. În acest an, FLORIILE pică pe 1 aprilie, urmând ca Paştele să aibă loc pe 8 aprilie. Realitatea.net vă oferă în acest articol cele mai frumoase pe care trebuie să le respectăm de FLORII şi ce semnificaţie are salcia sfiinţită de FLORII. 

Tradiţii de FLORII. Duminică, ortodocşii prăznuiesc Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele şi care este dedicată Intrării Mântuitorului Iisus în Ierusalim. Totodată, toţi cei care la botez au primit nume de flori îşi sărbătoresc onomastica. Oamenii merg la biserică, au dezlegare la peşte şi nu-şi uită tradiţiile şi obiceiurile locului.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII. Tradiţii pentru spor în casă şi sănătate

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Salcia este nelipsită la sărbătoarea Floriilor. Credincioşii merg la slujbă cu ramurile şi după ce sunt sfinţite le pun la icoane, geamuri, uşi, porţi sau le utilizează în gospodărie.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. În ziua de Florii se curăţă mormintele şi se împodobesc cu ramuri de salcie.

Pe ramurile pomilor fructiferi, pe butucii viţei de vie, pe stupi şi la ferestre se agaţă ramuri de salcie, pentru ca toţi membrii familiei să se bucure de prosperitate şi de sănătate. De asemenea, pe ogoare şi în grădini, se îngroapă mugurii salciei sub prima brazdă, tot pentru efectul lor miraculos, care atrage belşugul. 

Tradiţii de FLORII. Vremea de Florii şi de Paşte. Prognoza meteo

Tradiţii de FLORII. Vitelor li se pun în mâncare mâţişori de salcie, pentru a fi sănătoase tot anul şi pentru a face viţei sănătoşi.

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Cei care au ţinut post se pot delecta cu mâncăruri din peşte. De Florii, este dezlegare la peşte şi se spune că preparatele au putere de vindecare asupra celor care le prepară şi apoi le mănâncă.

Obiceiuri de FLORII. În seara din ajunul Floriilor, în unele zone, se mai păstrează obiceiul de a participa la un pelerinaj care porneşte de la o biserică şi se încheie la o altă biserică.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII.  Pentru sănătatea familiei, se aerisesc hainele, se termină curăţenia casei şi se stropeşte toată gospodăria cu agheasmă.

Este bine ca fetele care nu sunt căsătorite să scoată zestrea afară, la soare şi s-o împodobească cu flori. Este un obicei prin care, în ziua de Florii, păstrând rânduiala Postului, tinerele se roagă Mântuitorului Iisus să le dea sănătate şi să le aducă ursitul mai repede.

Tradiţii de FLORII. Superstiţii în jurul Sărbătorii Floriilor

Obiceiuri de FLORII. Se spune că un credincios care se împărtăşeşte de Florii are şansa să i se împlinească orice dorinţă. Acesta trebuie să-şi pună în gând o dorinţă, când se apropie de preot, să primească sfânta împărtăşanie;

Tradiţii de FLORII. În Muntenia, în ziua de Florii oamenii nu se spală pe cap, pentru că este duminica în care înfloresc pomii, şi din acest motiv, cei care nu respectă tradiţia vor încărunţi;

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII. Conform vorbelor din popor, aşa cum va fi vremea în Duminica Floriilor, la fel va fi şi în prima zi de Paşte.

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Superstiţiile de Florii legate de vreme nu se încheie aici. Unele spun că broaştele vestesc prin cântecul lor o vară lungă şi frumoasă;

Tradiţii de FLORII. Fetele îşi visează ursitul. În unele zone, fetele pun în noaptea de Florii busuioc sub pernă, pentru a deveni mai frumoase şi pentru ca, în acel an, cu puţin noroc, să se mărite; 

Tradiţii de FLORII. MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE Tradiţii de FLORII. Cele mai frumoase mesaje şi urări de FLORII

Tradiţii de FLORII. În unele zone ale ţării, locuitorii de la sate se încing cu ramurile de salcie peste mijloc. Astfel, spun ei, sunt protejaţi de boli şi devin mai rezistenţi;

Cei care mănâncă muguri de salcie după slujba de sfinţire se vor tămădui de boli şi îşi vor întări sistemul imunitar şi pe viitor;
Superstiţiile de Florii spun că persoanele care nu vor să cinstească aşa cum se cuvine această sărbătoare se vor umple de pistrui;
Se mai spune că din această zi, urzicile înfloresc şi nu mai sunt comestibile.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. În seara din ajunul Floriilor, în unele zone, se mai păstrează obiceiul de a participa la un pelerinaj care porneşte de la o biserică şi se încheie la o altă biserică.

Tradiţii de FLORII. Pentru sănătatea familiei, se aerisesc hainele, se termină curăţenia casei şi se stropeşte toată gospodăria cu agheasmă.

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Este bine ca fetele care nu sunt căsătorite să scoată zestrea afară, la soare şi s-o împodobească cu flori. Este un obicei prin care, în ziua de Florii, păstrând rânduiala Postului, tinerele se roagă Mântuitorului Iisus să le dea sănătate şi să le aducă ursitul mai repede.

Tradiţii de FLORII. Sărbătoarea romană FLORALIA

Tradiţii de FLORII. În toate bisericile ortodoxe, credincioşii poartă în mâini ramuri de salcie sau mâţişori care au fost sfinţite la slujba de dimineaţă, simbolizându-i pe locuitorii Ierusalimului care l-au primit cu bucurie pe Mântuitor. Începând din seara Duminicii de Florii, intrăm în săptămâna Sfânta a Patimilor care va culmina cu Sfânta zi de Joi, când a avut loc Cina cea de taină, şi cu Vinerea Mare, când a fost răstignit Iisus.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. „Floriile“ reprezintă termenul popular al sărbătorii, amintind de o veche serbare romană de la începutul primăverii – „Floralia“. După slujba de dimineaţă de la biserică, ramurile sfinţite şi binecuvântate de salcie sunt aduse acasă şi se ating cu ele copiii, ca să crească mari şi frumoşi. Sunt păstrate la icoane, la porţi, la grinda casei, pe morminte sau puse într-un loc curat, fiind folosite în decursul anului în gospodărie. Alteori, crenguţele de salcie sfinţite se plantează undeva în grădină. Se spune că ele vindecă animalele bolnave sau aduc o recoltă mai bogată. Cele puse la icoană se păstrează tot anul şi se folosesc ca leac împotriva relelor care ar putea lovi casa şi familia.

Tradiţii de FLORII. Tradiții de Tradiţii de FLORII. Ce trebuie să faci în Duminica Floriilor pentru a avea noroc

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII.  De Florii işi sărbătoresc ziua onomastică toti cei care la botez, au primit nume de flori.

Tradiţii de FLORII.  Sâmbăta dinaintea Floriilor este dedicată comemorării morţilor. Ziua aceasta este numită şi Moşii de Florii sau Lazărul, obişnuindu-se ca femeile să facă „plăcinte lui Lazăr“ şi să le dea de pomană. La sate, femeile nu torc deloc, pentru ca nu cumva morţii, care aşteaptă la poarta Raiului, să revină pe pământ, să se îmbăieze. Despre Lazăr circulă mai multe legende, fiecare regiune având specificul ei. În una dintre acestea, Lazăr moare după ce a poftit la nişte plăcinte pe care mama lui nu a putut să le facă, pentru că torcea.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. La sate, pe vremuri, se practicau de Florii câteva obiceiuri păgâne. La miezul nopţii dinspre Florii, fetele fierbeau apa cu busuioc şi cu fire de la ciucurii unei năframe furate de la înmormântarea unei fete mari. În Duminica de Florii, ele se spălau cu această apă pe cap, aruncând-o apoi la rădăcina unui pom fructifer, sperând că în acest fel să le crească părul frumos şi bogat. În alte locuri, oamenii nu se spală pe cap în această zi tocmai ca să nu încărunţească la fel ca pomii în floare. Se crede că cel care înghite trei mâţişori întregi in ziua de Florii nu va suferi tot anul de dureri de gât. Tot la sate exista credinţa potrivit căreia dacă aprinzi mâţişori şi afumi casa cu ei când este furtună, căminul va fi ferit de fulgere. În ziua de Florii nu se lucrează, iar în toate casele de la sate se coc pâini din făină de grâu împletite şi ornate cu cruci, care se dau de pomană la săraci.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Tradiţii de FLORII. În unele sate din Ialomiţa se mai păstrează încă obiceiul de a colinda de Tradiţii de FLORII. În Sâmbăta Floriilor copiii colindă cu crenguţe de salcie sfinţite la biserică de preotul satului, apoi merg la fiecare casă, cântă şi urează de bine şi sănătate. Glasuri curate de copii povestesc peste vremuri despre Iisus. Cel primit cu slavă şi ramuri de măslin şi finic în Ierusalim de aceleaşi mulţimi care peste o săptămână aveau să-l răstignească. 

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII. Ce trebuie să faci de Florii ca să ştii cu cine te căsătoreşti

Obiceiuri de FLORII. Ca de fiecare dată când vin colindătorii gazdele primesc copii cu drag. Îi ascultă şi îşi împodobesc împreună casa cu salcie sfinţită, se bucură şi speră. Speră şi spun cu credinţă: „Vă aşteptăm şi la anul!“. Aşa cum îşi amintesc bătrânii satului, plata pentru colindători erau ouăle albe, nefierte. Tocmai bune pentru pregătitul Sfintelor Paşti, scrie traditieialomita.ro.

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII. Conform profetiilor prezente in Vechiul Testament, Iisus isi pregateste singur intrarea ca sa fie recunoscut ca fiind Mesia, dupa cum insusi Legea spunea. Mantuitorul este aclamat de o sumedenie de credinciosi care aveau in maini ramuri de maslin si de finic. Acestia, vazandu-L, au inceput sa strige: „Osana! Bine este cuvantat Cel ce vine intru numele Domnului.” Credinciosii rosteau aceste cuvinte deoarece simteau ca Dumnezeu s-a pogorat din Ceruri si a venit pe pamant pentru a-i mantui.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Toate aceste aspecte au fost mentionate pentru prima oara in secolul al IV-lea de catre Sfantui Epifanie, caruia i-au fost atribuite doua predici la aceasta sarbatoare, si pelerina apuseana Egeria, care descrie aceasta sarbatoare in insemnarile ei de calatorie.

Tradiţii de FLORII. Aceasta descrie modul in care era celebrata aceasta sarbatoare. In acea perioada, Duminica Floriilor era cunoscuta sub numele de Duminica aspirantilor sau candidatilor la botez. I-a fost atribuita acest nume datorita faptului ca, cei care urmau sa mearga cu mare solemnitate la episcop sa ii ceara binecuvantarea de a lua parte la botez, trebuiau sa invete Simbolul credintei (Crezul). De asemenea, Duminica Floriilor a mai fost cunoscuta si sub numele de duminica gratierilor deoarece, imparatii ofereau gratieri ca un mod de a cinsti aceasta sarbatoare importanta.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. In zilele noastre, oamenii obisnuiesc sa mearga la biserica cu prilejul acestei sarbatori pentru a sfinti crengi de salcie care urmeaza sa fie puse la usi, geamuri sau chiar la porti. Motivul pentru care credinciosii fac acest lucru are de-a face cu credinta lor ca astfel sunt aparati de boli si apara casele credinciosilor de evenimente rele. Din seara de duminica, bisericile incep sa savarseasca slujbe numite denii. In aceste slujbe putem regasi toate momentele remarcabile din viata Mantuitorului nostu de la intrarea Acestuia in Ierusalim si pana la Invierea Sa din morti. 

Mesaje de FLORII. Cele mai frumoase mesaje, felicitări şi urări de Florii 2018. LA MULŢI ANI

Tradiţii de FLORII. Nu in ultimul rand, ziua de Florii reprezinta si ultima saptamana a Postului Pastilor sau Saptamana Patimilor, timp in care crestinii fac pregatiri pentru intampinarea marii sarbatori a Invierii Domnului nostru Iisus Hristos

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII. Duminica Floriilor marcheaza inceputul Saptamanii Patimilor, dar traditia precrestina atribuie acestei zile semnificatia renasterii naturii.

Tradiţii de FLORII. De Florii este dezlegare la peste

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. Prima atestare documentara a sarbatorii de Florii dateaza din secolul al 4-lea, cand sf. Epifanie scrie doua predici pentru aceasta ocazie. Tot referitor la sec. IV, pelerina Etheriei relateaza modul in care Floriile erau sarbatorite la Ierusalim si face prima mentiune a sfintirii ramurilor de salcie in biserici, in evocarea bucuriei intampinarii Mantuitorului.

In Evul Mediu, Floriile mai erau denumite duminica aspirantilor sau a candidatilor (persoanele nebotezate se duceau la episcop si cereau botezul) ori duminica gratierilor, pentru ca diriguitorii acordau gratieri pentru condamnati.

Tradiţii de FLORII. Imparatii Bizantului si domnitorii ortodocsi din rasarit celebrau Floriile cu fast. La sarbatoare participa intreaga curte.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. In Romania, Floriile imbina semnificatia evenimentului biblic cu traditii populare care isi trag radacinile din antichitatea traco-pontica.

Obiceiuri de FLORII. Conform acestor traditii, ramura de salcie simbolizeaza innoirea, primavara, renasterea naturii. Se planteaza rasaduri, iar manunchiul de matisori infipt in pamant este menit sa aduca ocrotirea plantelor. In unele regiuni din sudul tarii, femeile colinda aproape ca la sarbatorile de iarna.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Ramurile de salcie sfintita se pun la tocurile usilor si ferestrelor, la streasina, la intrarea in grajd, la icoane, ori chiar pe morminte. Se crede ca, dupa sfintire, salcia aduce liniste si prosperitate in camine.

Tradiţii de FLORII. Apicultorii bucovineni isi "binecuvanteaza" stupii cu ramuri de salcie. In alte zone, salcia are rolul de a imprastia norii de grindina sau de a tamadui boli precum durerea de spate. 

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Obiceiuri de FLORII. Tradiţii de FLORII. Felicitări FLORII Facebook. Tradiţii şi obiceiuri de Tradiţii de FLORII. Ce nu ai voie să faci înainte de Florii

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. In seara de Florii incep slujbele deniilor, care vor continua in saptamana Patimilor. Deniile sunt slujbe de dimineata tinute seara. Aducand lumina diminetii in intunericul serii, ele au rolul de a-l pregati pe crestin sa treaca de la intunericul pacatului la lumina credintei.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII.  Duminica Stâlparilor

Duminica Floriilor sau a Stâlparilor (ramurile de palmier sau finic, cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) este una dintre cele 12 sărbători împărăteşti din cursul anului bisericesc. Menţionată, pentru prima dată, în secolul al IV-lea, sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, oraşul unde a şi început să fie celebrată, a cuprins, în scurt timp, întreaga lume creştină, fiind celebrată cu mare fast. Strâns legată de minunea învierii lui Lazăr din Betania, această duminică îi pregăteşte pe credincioşii ortodocşi pentru bucuria pe care o aduce biruinţa lui Hristos asupra morţii din duminica următoare, cea a Învierii.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII. Totodată Floriile deschid săptamâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşti, cunoscută sub numele de "Săptămâna Mare", după cele 40 de zile de post. Din punct de vedere liturgic, din aceasta zi începe Săptămâna Patimilor, în amintirea cărora în biserici se oficiază în fiecare seară Deniile, slujbe prin care credincioşii îl "petrec" pe Hristos pe drumul Crucii, până la moarte şi Înviere, a explicat pentru Mediafax părintele Constantin Stoica.

De Florii se mănâncă peşte, fiind a doua dezlegare din postul Paştelui, după cea din ziua Bunei Vestiri.

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Duminica Floriilor este precedată de Sâmbăta lui Lazăr. În această zi, Iisus Hrisos îşi arată din nou minunile, înviindu-l pe Lazăr, la patru zile de la moarte. După această minune, mulţimile strânse la porţile cetăţii l-au întâmpinat cu flori şi l-au aclamat pe Mântuitor, la intrarea în Ierusalim.

Sâmbăta din ajunul sărbătorii este cunoscută şi ca Moşii de Florii, când se fac pomeniri pentru sufletele celor decedaţi, încheindu-se acum Sărindarele, adică pomenirea morţilor făcută în fiecare sâmbătă din Postul Mare.

Tradiţii de FLORII. Sărbătoarea Floriilor este una de bucurie pentru întreaga creştinătate, dar cu înţelegerea faptului că zilele ce urmează sunt unele ale tristeţii. 

Tradiţii de FLORII. Mesaje de Tradiţii de FLORII. Cele mai frumoase mesaje, felicitări şi urări de Florii 2018. LA MULŢI ANI

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. În fiecare an de Florii se fac procesiuni, acestea rememorând intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim, după ce cu o zi înainte îl înviase pe Lazăr din morţi. Mulţimea era atât de uimită de minune, încât era convinsă că a venit vremea regelui prevestit de profeţi. "Osana!", îi strigau pruncii, iar oamenii toţi adunaţi pe drum aşterneau în faţa Domnului hainele lor şi veneau să-L întâmpine cu ramuri de finic. Blând şi smerit, Iisus a intrat în cetate pe mânzul asinei. Acum, peste veacuri, pelerinii refac, pe jos, drumul triumfal, cu tristeţea care premerge Patimile Domnului, dar şi cu bucuria care prevesteşte Învierea Sa, mai spune părintele Stoica.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. În prescripţiile iudaice se arăta că fiecare evreu trebuie să meargă măcar o dată pe an la Templul din Ierusalim, pentru a aduce jertfe lui Dumnezeu. Venirea lui Iisus cu o săptămână înainte de patimile sale şi de Învierea sa din morţi au fost profeţite cu mai bine de patru sute de ani înainte de sfântul proroc Zaharia, prin cuvintele "Bucură-te foarte fiica Sionului, veseleşte-te fiica Ierusalimului, căci iată Împăratul tău vine drept şi biruitor, smerit şi călare pe asin, pe mânzul asinei".

FLORIILE 2018. MESAJE DE FLORII 2018. FELICITĂRI DE FLORII 2018. URĂRI DE FLORII 2018. SMS DE FLORII 2018. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII. La început, Duminica Stâlpărilor a fost ţinută numai de comunitatea creştină din Ierusalim. Având un caracter local, nefiind cunoscută şi de alte biserici, sărbătoarea nu figurează în rândul celorlalte enumerate în "Constituţiile Apostolice" - document elaborat spre sfârşitul secolului al IV-lea. Este menţionată însă de Sfântul Ioan Gură de Aur (407), de Sfântul Epifanie de Salamina (403), de Sfântul Chiril al Alexandriei (444), care au scris omilii la această sărbătoare, precum şi de pelerina spaniolă, Egeria, care o descrie în jurnalul său de călătorie la Locurile Sfinte.

Obiceiuri de FLORII. Din Ierusalim, sărbătoarea Duminicii Stâlpărilor a trecut mai întâi în Egipt, apoi în Siria şi în Asia Mică. În secolul al V-lea era celebrată deja în capitala imperiului, Constantinopol, când împăratul şi curtea sa participau la procesiunea solemnă ce avea loc în Duminica Intrării în Ierusalim. Cu acest prilej, mulţimea credincioşilor purta atât ramuri de finic, cât şi de măslin şi de liliac. Pe tot parcursul procesiunii care se desfăşura pe străzile oraşului, credincioşii intonau frumoase cântări compuse de imnografi precum Andrei Criteanul, Teodor Studitul sau Iosif Studitul. Obiceiul ca însuşi conducătorul să participe la procesiunea din Duminica Floriilor a fost urmat şi de curţile domneşti din Ţările Române.

Tradiţii de FLORII. În timpul secolelor al VI-lea şi al VII-lea, sărbătoarea se răspândeşte şi în Occident, fiind menţionată de Isidor de Sevilia (636). Tot în această perioadă, se introduce şi binecuvântarea ramurilor de finic, aduse de credincioşi la biserică, iar procesiunea se mută dimineaţa.

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. În trecut, ramura de salcie sfinţită era folosită şi în scopuri terapeutice. Oamenii înghiţeau mâţişori de pe ramura de salcie pentru a fi feriţi de diferite boli, iar bătrânele se încingeau cu salcia ca să nu le mai doară şalele.

De asemenea, exista şi obiceiul ca părinţii îi lovească pe copii cu nuieluşa de salcie când veneau de la biserică, pentru a creşte sănătoşi şi înţelepţi.

MESAJE DE FLORII. FELICITĂRI DE FLORII. URĂRI DE FLORII. SMS DE FLORII. LA MULŢI ANI DE FLORII. Tradiţii de FLORII. De Florii, arabii aprind candele, împodobite cu flori, pe care le pun printre frunze de palmier, iar grecii împletesc cruci din tulpini. La popoarele slave este obiceiul ca cei apropiaţi să îşi dăruiască ramuri de salcie în această zi.

Tradiţii de FLORII. Cele mai frumoase tradiţii de Tradiţii de FLORII. Ce trebuie să faci pe 9 aprilie pentru a avea noroc

Uumblatul cu „Lăzărelul“ este un obicei răspândit în Muntenia şi în partea sudică a ţării. Unul din colindele cântate de fetele care umblau cu Lăzărelul era „Vin Floriile cu soare şi soarele cu Tradiţii de FLORII. Ce păcat de cel ce moare, fericiţi sunt cei ce-s vii!“. Acest obicei, întâlnit în ţara noastră în Muntenia şi Dobrogea este întâlnit într-o zonă mai vastă a sud-estului Europei.

Obiceiuri de FLORII. Salcia sfinţită apără gospodăria

SALCIE SFIINŢITĂ de FLORII. Salcia este nelipsită la sărbătoarea Floriilor, din satul tradiţional. Salcia este sfinţită la biserică, apoi este utilizată în gospodărie. „Se punea salcie la ferestrele caselor, apoi se punea la icoane, în nici un caz nu se arunca. De asemenea, mâţişorii care sunt la salcie în această perioadă erau foarte preţuiţi“, a precizat Victor Munteanu, şef de secţie la Muzeul Etnografic al Moldovei, potrivit evz.ro.

Tradiţii de FLORII. Aşa cum arată muzeograful, „salcia este folosită în special în două mari obiceiuri de primăvară, de Blagoveştenie sau Buna Vestire şi de Tradiţii de FLORII. Este o plantă care se află în splendoarea ei tocmai în această perioadă şi care substituie palmierii care nu se găsesc în spaţiul nostru geografic“, a arătat Victor Munteanu c