MENIU

Mesaje Ro-Alert, sâmbătă dimineața - CARANTINA a fost prelungită cu 14 zile

Mesaje Ro-Alert, sâmbătă dimineața - CARANTINA a fost prelungită cu 14 zile

S-a prelungit carantina pentru mai multe zone din jud. Ilfov.

Locuitorii din orașul Bragadiru și comuna Chiajna au început să primească mesaje de tip RO-Alert, în care sunt avertizați asupra ratei mari de răspândire a coronavirusului și sunt sfătuiți să respecte cu strictețe normele de siguranță.

ATENTIE!!! In comuna Chiajna, cu satele apartinatoare Chiajna, Dudu si Roșu, din cauza nivelului foarte ridicat de raspandire al noului coronavirus (SARS-CoV-2), incepand cu data de 18.12.2020, ora 22:00, se prelungeste masura de carantinare zonala pentru o perioada de 14 zile, se arată în mesajul Ro-Alert.

"În urma emiterii Ordinelor Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, începând cu data de 18.12.2020, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, măsura de carantinare zonală se prelungește în următoarele localități ilfovene: orașul Bragadiru, județul Ilfov, și comuna Chiajna, cu satele aparținătoare Chiajna, Dudu și Roșu, județul Ilfov.

Prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru cele două localități ilfovene a fost propusă ca urmare a analizelor de risc zonă focar întocmite de către Direcția de Sănătate Publică Ilfov și a avizelor emise de către Institutul Național de Sănătate Publică", informează autoritățile.