MENIU

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2020. Ce urări și felicitări poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2020. Ce urări și felicitări poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei

MESAJE DE LA MULTI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2020 // Urări, felicitări, sms-uri frumoase de Sfântul Andrei pentru cei care își sărbătoresc ziua numelui. ”La mulți ani, de Sfântul Andrei!” În acest material, vei găsi texte cu mesaje amuzante și inedite de Sfântul Andrei.

MESAJE DE LA MULTI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2020 // Urări, felicitări, sms-uri de Sfântul Andrei // Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!

Îți doresc ca, de ziua numelui tău, să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de bucurii în viață!

Îți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume sfânt. Fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să-ți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

MESAJE DE LA MULTI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2020 // Urări, felicitări, sms-uri de Sfântul Andrei //La mulți ani și mult noroc, în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii! 

La mulți ani! Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

MESAJE DE LA MULTI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2020 // Urări, felicitări, sms-uri de Sfântul Andrei //Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!

La mulți ani, Andreea!!! Îți doresc tot ce îți dorești și toate visele tale să devină realitate!

MESAJE DE LA MULTI ANI DE SFÂNTUL ANDREI 2020 // Urări, felicitări, sms-uri de Sfântul Andrei //Astăzi îți urez „La mulți ani!”. Astăzi îți spun „Multe împliniri!”. Și-ți mulțumesc că ești alături de mine!