MENIU

MESAJE DE CRĂCIUN. Top 10 cele mai apreciate mesaje de Crăciun pentru familie şi prieteni

MESAJE DE CRĂCIUN. Crăciunul este una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii. Această sărbătoare celebrează de peste 2.000 de ani naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari. Realitatea.net vă oferă cele mai apreciate10 mesaje de Crăciun pe care să le trimiţi familiei, prietenilor, rudelor şi colegilor.

MESAJE DE CRĂCIUN. Sărbătoarea Crăciunului înseamnă timp petrecut cu familia, petreceri, cadouri, bucurie, însă există unele obiceiuri care variază în funcţie de ţară şi de istoria fiecărui popor.

1. “Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. CRĂCIUN FERICIT!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 2. “Moşul vine cam tiptil, niciodată nu-l simţim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!”

3.“Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! CRĂCIUN FERICIT!”

4. “Moş Crăciun bate la uşă, Scoate mâna din mănuşă, Şi vă dă din palma lui, Darurile cerului. Lângă brad şi lângă foc, Să vă umple de noroc! CRĂCIUN FERICIT!

MESAJE DE CRĂCIUN. 5. “Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de CRĂCIUN!”

6. “Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! CRĂCIUN FERICIT!”

7. “Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, CRĂCIUNUL face minuni!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 8. „În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doresc sa aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun. Crăciun fericit şi La multi ani!”

9. “Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prietenii dragi aproape. CRĂCIUN FERICIT!”

MESAJE DE CRĂCIUN. 10. “Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu eşti una dintre acele persoane minunate! Să ai un CRĂCIUN FERICIT!”

MESAJE DE CRĂCIUN. În seara de Ajun, casele sunt curate şi pregătite în aşteptarea colindătorilor. Colindul este cea mai larg răspândită tradiţie de Crăciun, alături de împodobirea bradului.

MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase mesaje de Crăciun. Vezi AICI şi alte mesaje, urări, sms-uri şi felicitări de Crăciun

MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase felicitări de Crăciun pentru Facebook: Sărbători fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN. Superstiţii de Crăciun. Ce trebuie să faci ca să ai noroc în 2017

MESAJE DE CRĂCIUN. Cinci alimente pe care trebuie să le ai pe masa de Crăciun. Aduc noroc şi sănătate!

Mai multe articole despre:
mesaje de Crăciun MESAJE DE CRĂCIUN 2017