MENIU

Mesaje Anul Nou 2018: Cele mai inventive mesaje de Revelion pentru prieteni, rude, colegi

Mesaje Anul Nou 2018

Mesaje Anul Nou 2018. Mai sunt doar câteva ore până în 2018 și a venit momentul în care trebuie să le trimitem celor dragi, familieri, prietenilor sau colegilor, o urare pentru Noul An. Realitatea.net a făcut o scurtă listă cu cele mai frumoase mesaje și urări. Nu trebuie decât să preluați mesajul, să tastați numele destinatarului și gata!

Mesaje Anul Nou 2018. Realitatea.net vă prezintă cele mai frumoase texte cu urări şi felicitări de Revelion 2018. SMS-uri haioase şi amuzante pentru telefon pentru familie, prieteni sau colegi.

Revelionul este o zi specială pentru toţi, iar dacă trimitem SMS-uri amuzante celor dragi de Anul Nou o vom face şi mai specială. De Revelion, oferiţi-le apropiaţilor urări haioase specifice sărbătorilor de iarnă.

MESAJE DE ANUL NOU 2018 GENERALE

“E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !”

“La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

MESAJE DE ANUL NOU 2018 HAIOASE

Aho Aho, e Anul nou, Şi găina-i fără ou, Şi cucoşu’ fără guşă, Dă-mi şi mie un leu mătuşă! La Multi Ani, 2018!”;

“Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”;

“Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”

MESAJE DE ANUL NOU 2018 pentru părinţi

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă!

Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost şi care urmează să vină, în pragul noului an vă mulţumesc şi îmi reînnoiesc legătura de suflet cu voi. La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018 pentru prieteni

„A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.”

“Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

„Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2018 ! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani!”