MENIU

Mesaj neoficial de la ANAF pentru Declarația 600. Atenție, contribuabili

"Mai așteptați cu depunerea Formularului 600", așa sună mesajul neoficial al Fiscului către contribuabili, în condițiile în care a fost anunțată prelungirea termenului de depunere și operarea de posibile modificări.

Persoanele care trebuie să completeze Declarația 600 până la 31 ianuarie, în baza legislației în vigoare în prezent, ar trebui, logic, să amâne depunerea formularului la Fisc, întrucât termenul de depunere urmează să fie prelungit și ar putea să fie operate și alte modificări, transmit neoficial reprezentanți ai Ministerului Finanțelor și ANAF.

Termenul-limită de depunere pentru Declarația 600 este stabilit în prezent la 31 ianuarie, dar urmează să fie prelungit de Guvern cel puțin până la 1 martie. Ministerul Finanțelor a publicat deja proiectul de ordonanță de urgență pentru prorogarea termenului de la 31 ianuarie la 1 martie.

Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a prezentat, marți, în discuții desfășurate la o comisie din Senat, mai multe modificări analizate de minister pentru Declarația 600 și obligațiile fiscale ale celor care o depun. Unele dintre acestea sunt de substanță și ar introduce schimbări inclusiv în privința celor care trebuie să depună declarația, potrivit profit.ro.

Mai multe articole despre:
ANAF formularul 600